Jurnal

2017

source url Vorbeam cu cineva zilele trecute si intrebam cand oare va veni anul in care nimic nu se va intampla si eu voi putea trai linistita?

dating scan does not match lmp Azi inteleg ca anul cela va veni dupa ce voi muri. Atunci deja nimic nu se va mai intampla.

citas a ciegas para hombres Daca e sa descriu foarte scurt 2017, atunci ar fi: „12 luni in care am re-trait primii mei de viata, de la nastere pana la adolescenta”. Acum ma aflu undeva intre 15 si 17 ani. Totul e descoperire. Totul asteapta sa fie trait, gustat, experimentat. Demult nu m-am simtit atat de curioasa si dornica sa vad ce va fi mai departe.

source site 2017 a fost anul in care m-am decojit. Asa cum mi se decojeste acum primul tatuaj.

get link 2017 a fost anul in care au fost multe „prima data”. Cele mai multe „prima data” de pana acum. De exemplu, primii kilometri la volan. Si soarele care imi stralucea in ochi. Si gandul ca, uite, pentru asta merita sa traiesti. Pentru toate aceste „prima data”, care mai sunt posibile. Pe care le mai pot simti pana la sange, pana la lacrimi, pana dincolo de ceea ce sunt.

http://teentube.cz/?ertye=ver-chicos-y-chicas-online-subtitulada&d7f=30 2017 m-a invatat ca de tine nu fugi. Si viata te va intoarce de cate ori trebuie in punctul de pornire, pana nu vei merge pe drumul tau. De o mie de ori te va intoarce, daca va trebui. Si de o mie de ori o vei lua de la inceput. Primul pas. Frica. Al doilea pas. Mai putina frica. Al treilea pas. Dor. Frica. Teroare. Al patrulea pas. Hei, ma tin!

http://thenovello.com/alfondie/elkos/2350 2017 a fost anul teotitude.com. Un loc pentru femei curajoase.

go to site 2018 va fi asa cum trebuie. Imperfect. Imperfect de frumos.

site rencontre amitiа“ТЉ belgique La multi ani si #farafrica!

http://serezin-du-rhone.fr/pifpaxys/1023  

http://www.capacuras.com/?rtyt=o-aura-rencontre-pokemon&b50=16 Foto: Offline #1 a emisiunii Optmart SRL

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: enter site September, 19