513 de Zina Zen
Lecturi

„513” de Zina Zen

see url Cate esxplicatii am cautat sau am dat unui ne-venit, ne-sunat, ne-ramas, ne-iubit. Cati kilometri am tarat dupa mine nedreptati, neintelegeri si nehotarari. Cate linisti am cautat, ca sa-mi limpezesc mintea, ca sa pot face curat  si loc pentru raspunsurile bune. Cat de chinuit am trait, asteptand: sa vina sau sa treaca, sa se-ntample sau sa se uite, sa se ierte, sa se traiasca, sa se intersecteze…

http://halilbalim.com/?frimol=conocer-personas-agradables&878=fd

mujeres solteras los angeles  

http://mohsen.ir/?danilov=تداول-الخيارات-الثنائية-في-الولايات-المتحدة Chiar acum am citit ultimile randuri din „513”, noua carte a Zinei Zen. Si recunosc cu mana pe inima: am bocit asupra ei doua seri la rand. M-am regasit in atatea situatii, fraze si ganduri ale eroinei. M-am regasit si in felul in care eroina calatorea: un rucsac cu cateva tricouri, o fusta, blugi si bascheti.

sistema de citas y referencias chicago Cand Zina mi-a scris acum cateva luni sa-mi propuna sa vorbesc la lansarea ei, povestindu-mi in doua cuvinte despre ce e cartea, nu-mi venea sa cred. Eram proaspat revenita din Italia, unde am ajuns cu acele doua tricouri, o fusta de in si o pereche de pantaloni; unde m-am re-intalnit, m-am re-vazut si mi-am mai dat o sansa. Oh, a cata sansa! Desi Italia mea s-a lasat fara marea iubire, ea m-a trimis acasa mai frumoasa, mai coapta, mai pregatita. Mai pregatita pentru ceea ce urma sa fiu.

go here „513” este o carte despre iubirile prin care trece o femeie a zilelor noastre, care cauta, care intuieste ce vrea, carea asteapta, uneori fortata de imprejurari, alteori pentru ca simte ca e ceea ce trebuie sa faca. Despre descoperiri, oameni predestinati, locuri si drumuri pe care le porti in tine.

http://hosnaboen.no/?misoloie=gratis-nettdatingsider&f23=bc  

click here Foto: Kristina Doba

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: click here August, 19