Dragă redacție

29 februarie

Maine avem patru ani de cind ne-am intilnit, iar poimaine un an de cind am facut dragoste ultima oara. Aseara l-am visat, ii spuneam ca sper ca sotia lui sa il iubeasca macar pe jumatate cit il iubesc eu, sau l-am iubit eu. Mi-a bulversat viata si am luat decizii care ar fi trebuit sa imi apartina doar mie, gindindu-ma la el. Dar nu regret nimic, astazi, nu imi pare rau, nu as fi fost nici pe departe cine sunt, fara el; ma refer la faptul ca nu as fi fost atit de puternica si desinestatatoare si nici de cum la faptul ca ar fi contribuit la dezvoltarea mea, in vreun fel.

Noi eram genul de cuplu care nu se potriveste sub nici o forma. El — cu 10 ani mai mare si cu doi centimentri mai scund decit mine, fara prea multe carti citite in schimb cu o lista impunatoare de fete care fusese in patul lui. Eu — 1.70 m. , eminenta, fara prea multa experienta. La prima intilnire mi-a spus ca visul lui este sa ma vada in rochie alba in fata altarului, eu nu l-am crezut, dar m-a topit un pic, recunosc. Nu a trecut mult timp si eram intragostita lulea, ca si dinsul aparent, la acel moment. Aici incepe desigur, perioada plina de dulcegarii care te si distruge moral, mai apoi. Cunostinta cu parintii, vise despre copii si nunta, dragoste jurata sub clar de luna, tot pachetul. Relatia perfecta pina in momentul in care eu am plecat, studenta fiind, peste hotare. El, marele macho, nu a fost in stare sa ma astepte, cu toate acestea a fost in stare sa minta ca ma asteapta. Minciuna a durat doi ani, timp in care persoanele cele mai apropiate incercau sa imi lumineze mintea, sa ma faca sa inteleg ca el nu ma merita, dupa spusele lor, pentru ca in mintea mea el era barbatul perfect pentru mine.

Inca un an mi-a luat sa  « scap » de el, si inca un an sa il uit. Iar astazi stau si ma gindesc, oare asta a fosa marea iubire a vietii mele, oare nu merit mai mult de atit? Eu sper foarte mult ca nu este nici pe departe asa.

Oare peste inca 4 ani ma voi mai gindi la el?

 

Text: Anonim

Imagine: indulgy.com, femeie senegaleza

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: June, 24