Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 440
Când copiii dorm

Am fost f*** cu degetul…

Dragă redacție,

Stau eu și citesc texte de pe diferite bloguri, despre femei puternice care au trecut prin multe, care s-au ridicat de zeci de ori, care știu cât valorează și nu se oferă oricui. Despre femei care spun că un bărbat adevărat nu e cel care e bun doar la pat și că asta nu contează atât timp, cât el știe să iubească și să facă fericită o femeie.

După care stau și mă gîndesc la experieța mea de acum câteva zile. El face parte din bărbații după care ți se cam lungesc ochii când trece pe alături, cu o bărbiță din aia sexy de cîteva zile, cămașă în carouri, foarte bine asortată și parfumat, atât cât să îmbete o femeie din aia puternică, care nu lasă pe oricine în patul ei. Și am căzut și eu în plasa acestui macho, și am ajuns și în patul lui și acolo am avut parte de o surpriză la care nu m-aș fi gândit nici o secundă atunci când l-am întîlnit – nu avea p***! Pur și simplu nu o avea ! Adică ea exista, doar că avea mărimea unui melc din ală franțuzesc. Și arăta la fel.

Biiineee, poate se mărește când i se scoală, mi-am zis eu, și nu am dat pe față șocul de care tocmai avusesem parte. Și da, s-a mărit, întărit și parcă începuse să arate a p***! DAR, bucuria a durat până în momentul în care am realizat că nu poate să mă penetreze, pentru că i se transforma în melcul libidinos cât ai zice pește, deci cu o mână își freca ceea ce teoretic ar fi trebuit să fie penis, iar cu cealaltă mână încerca să mă stimuleze pe mine, iar după cum bine știm bărbații nu sunt meșteri la făcut două lucruri în același timp !

Iată așa, eu, femeia puternică care s-a construit singură, și care nu desface picioarele și nici sufletul în fața oricui, am fost f*** cu degetul.

Și în concluzie, dragi femei, chiar ați fi de acord să fiți f*** cu degetul toată viața ? Chiar ați fi fericite lângă un astfel de bărbat?

Text: Anonim
Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: September, 21