Când copiii dorm

Am fost f*** cu degetul…

click here Dragă redacție,

follow

http://www.judithschlosser.ch/?ityrew=opcione-binarii-bez-vlozenii&a17=e3 Stau eu și citesc texte de pe diferite bloguri, despre femei puternice care au trecut prin multe, care s-au ridicat de zeci de ori, care știu cât valorează și nu se oferă oricui. Despre femei care spun că un bărbat adevărat nu e cel care e bun doar la pat și că asta nu contează atât timp, cât el știe să iubească și să facă fericită o femeie.

Ciò è particolarmente vero nel caso in cui lo stoppino sostituisce la lunghezza del corpo della candela stesso go here ölund trading ab http://joetom.org/masljana/5528 Biiineee, poate se mărește când i se scoală, mi-am zis eu, și nu am dat pe față șocul de care tocmai avusesem parte. Și da, s-a mărit, întărit și parcă începuse să arate a p***! DAR, bucuria a durat până în momentul în care am realizat că nu poate să mă penetreze, pentru că i se transforma în melcul libidinos cât ai zice pește, deci cu o mână își freca ceea ce teoretic ar fi trebuit să fie penis, iar cu cealaltă mână încerca să mă stimuleze pe mine, iar după cum bine știm bărbații nu sunt meșteri la făcut două lucruri în același timp !

http://www.cmtagency.com/?mikro=www.rencontre-en-ligne.com&bf5=b2 Iată așa, eu, femeia puternică care s-a construit singură, și care nu desface picioarele și nici sufletul în fața oricui, am fost f*** cu degetul.

4minute member dating Și în concluzie, dragi femei, chiar ați fi de acord să fiți f*** cu degetul toată viața ? Chiar ați fi fericite lângă un astfel de bărbat?

Text: Anonim
Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: go September, 19