Părțile corpului

Aromele pe care le domesticesc. ”Luck” si ”Today” de la Avon

Un parfum se poarta. Unele, ce-i drept, se taraie. Sau se duc, ca o povara, pe umerii care abia il tin. Un parfum se probeaza ca o haina. Se priveste in oglinda, se ridica mainile, se da capul pe spate, sa suceste. 

 

Un parfum nu-l poti cunoaste din prima clipa in care ti l-ai pulverizat pe inchietura mainii sau pe fasia din hartie pusa la dispozitie de magazine. Din aceasta cauza, am adus acasa, de vreo saptamana, doua parfumuri de la ”Avon” – ”Luck” si ”Today”, pe care le-am purtat pe rand.

 

„Luck” e asa cum mi l-am imaginat. ”Luck” iese in evidenta, e indraznet, e dezbracat, ca o fata mare intr-o noapte de iunie. ”Luck” imi aminteste de irisi, flori ce simbolizeaza pentru mine pasiunea, pierderea, nebunia, dar si cumintenia, ambivalenta, dorinta de desfrau, dar si frica de pacat. ”Luck” este ca o permisiune. Un parfum care iti permite. Sa fii asa cum vrei, cum stii, cum visezi. Cu nuante dulcii, florale, dar si destul de grele, de condimente, de arome orientale. Aceasta este aroma pe care am purtat-o pentru a fi acolo unde imi doresc, cel putin, in ganduri.

 

”Today” este complicat. Complex. Matur. Feminin. Dur. Puternic. Dar si foarte seducator. ”Today” este ca un vin bun, care iti ramane intiparit in papilele gustative mult timp dupa degustare. El poate si este descris ca fiind floral si romantic, insa, impresia pe care mi-a lasat-o este de o floare carnivora. ”Today” este aroma care m-a speriat. Pe care a trebuit sa mi-o fac aliata pret de cateva zile. Dar care miroase ”asurzitor” cand iti bagi nasul in esarfele pe care le-am purtat.

 

Ambele parfumuri au personalitate. Si sunt sigura ca ambele creeaza asocieri diferite in capul fiecarei purtatoare. Fiecare e unic. Fiecare se poarta altfel, de la o piele la alta. De la o istorie la alta. Si, apropo, ambele au in ele note de lux, de opulenta, de bogatie imbatatoare. Eu am ramas placut surprinsa, ceea ce se intampla nu atat de des, mai ales cand e vorba de parfumuri. Si, daca e sa fiu sincera, imi pare ca m-am indragostit de ”Luck”. El miroase acum peste tot. In mine. Din mine. In camera. In casa. Chiar si in aceste cuvinte. ”Today”, insa, ramane o provocare. Un fel de intrebare, care ma zadara. ”Cat de femeie esti?” ”Serios?” ”Demosntreaza!”. Si, sa stiti, am de gand sa-i demonstrez.

 

Foto: fotografia este intentionat pala si neclara. Asa si trebuie sa fie o aroma buna. Limpede e doar apa de izvor.

 

*Aceasta postare a fost sponsorizata.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: May, 24