Maraton

Asta as fi… daca as avea curajul sa zbor

Eu mereu am visat. Am visat ca-mi voi intalni jumatatea din prima, ca voi avea o casnicie fericita, ca voi avea o cariera de succes si imi voi putea intretine parintii la batranete (incercand cumva sa le multumesc pentru dragostea si efortul lor).

Inca mai sper sa am o casnicie fericita, daca nu din prima, poate din a doua va fi mai bine… mult mai bine. Parintii inca nu au imbatranit. Deci, mai am timp sa muncesc si sa strang bani si pentru ei (ma rog doar ca Dumnezeu sa ne tina sanatosi). Iar bani vreau sa strang facand bine.

In visurile mele as fi un super-negociator care lucreaza cu super-avocati si super-judecatori si scapa copiii din mediile periculoase in care ajung (cu parinti abuzivi sau total ignoranti, in mijlocul unui divort urat, etc.). As fi un super-psiholog care ar ajuta barbatii orbiti de furie sa-si stimeze in continuare sotiile devenite foste, care ajuta femeile sa-si revina dintr-un divort si sa ramana sprijinul continuu al copiilor lor. Asta as fi… daca as avea curajul sa zbor. Insa eu ma tem de inaltimi. Acum prefer sa merg pe jos. Incet si sigur.

 

Text: Anonima

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: April, 2