Maraton

Atunci când iubeşti

http://reha-baunatal.de/?biiodr=partnersuche-ohne-registrierung-ch&045=79 Atunci când iubeşti, eşti plin de bucurie. Când nu poţi iubi, nu ai cum să fii fericit. Bucuria este o funcţie a iubirii, o umbră a acesteia. Ea urmează pretutindeni iubirea. (Osho)

choisir son site de rencontres  

http://fisflug.is/?yrus=come-ricevere-il-bonus-di-25-euro-in-opzioni-digitali&a72=51 Pentru mine, Dragostea e unul dintre cele mai frumoase și calde sentimente și e cel mai frumos dar primit de sus, de la Dumnezeu.

best sites for dating  

http://rks-pure.com/?espante=mujeres-solteras-amaya-hermanos&e9b=e3
see url Imi place la nebunie de el! E atat de frumos…de bun, de înțelegător…e special!

http://davisslater.com/ficeryw/7125  

dating sites in reno nv Atunci cind sunt cu el, mă simt în siguranță, mă simt iubita, frumoasă , înțeleasă și cel mai important mă simt perfectă. Această stare o trăiesc de 5 ani și 8 luni. Suntem fericiți, rîdem și plîngem împreună, mă ascultă atunci cînd vorbesc mult și fără pauză, iar cînd îmi fac griji pentru ceva el mă privește cu ochii lui verzi și îmi zice că totul va fi bine. 

go to link  

follow link Cînd îl privesc, în ochii lui găsesc pace și liniște. În relația noastră, el e realistul iar eu visătoarea iar această combinație e atît de minunată.

rencontre profilage  

Mă iubește cu toate defectele mele, îmi înțelege capriciile și este receptiv la toate necesitățiile mele știind totuși cînd trebuie să mă oprească.

 


Ador acele sărutări pe frunte și îmbrațișeri de rămas bun, de dor , încurajare și susținere.
Ador acele clipe pe care le pretrecem împreună ținîndu-ne de mînă și plimbîndune.
Ador că știe cînd trebuie să fie lîngă mine și cînd trebuie să imi dea libertatea de a face tot ce îmi doresc.

 


Ador că există el !

 

Sunt extrem de mîndră de persoana pe care o am lîngă mine și aș striga în gura mare cît de mult il iubesc și că îi mulțumesc pentru că face parte din viața mea.

 

 

Îl iubesc și cu asta am zit totul !

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: singel i sekk bergen August, 15