Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 440
Femei

Au fost momente când riscam să mă transform într-un robot

Eu am descoperit cosmetica Antos recent. Și dragostea a fost de la prima vedere. Dar, spre deosebire de deznodământul nefericit pe care de multe ori îl poartă cu sine iubirile fulgerătoare, relația mea cu crema nutritivă cu ulei din germeni de grâu, avocado, ginseng, mușețel, sunătoare și macadamia, continuă și e tot atât de frumoasă ca în prima zi. Între două alinturi cu această cremă, am decis că nu ar fi deloc rău să aflu cum o femeie tânără, mămică și soție pe deasupra, și-a luat inima în dinți și a decis să riște, aducând pe piața moldovenească o marcă de cosmetice care miroase natural, fără adaosuri de arome pretențioase, fără ambalaje glamour. O lecție de business la feminin.

Tatiana, de unde o tânără femeie din Moldova a aflat de marca de cosmetice ”Antos”? Care a fost prima ta întâlnire cu ea?

La drept vorbind, totul a fost invers. „Cosmetica Antos” a aflat de mine. Într-un noroc aş zice eu, pentru că am testat pe pielea copilului meu aceste produse, după luni întregi de eczeme şi iritaţii pe piele, chin, antibiotice şi unguente de tot soiul. Şi doar “Antos” a făcut minuni în adevăratul sens al cuvântului. Atunci mi-am dat seama că ele trebuie să ajungă în topul produselor pe piaţa din Moldova, unde chiar era o necesitate. Pe producătorul Giulio Mortara, l-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni şi de atunci a început colaborarea noastră.

Cât de ușor te-ai decis să aduci această cosmetică în Moldova? Și de ce anume ”Antos”?

Giulio Mortara este cel care a venit cu investiţia în ţara noastră. Eu, la rândul meu, am pus baza acestui business în Moldova, iar timp de trei ani am ajuns să echilibrez cheltuielile şi veniturile companiei, astfel că magazinul a ajuns să hrănească din propriile resurse financiare, iar acest fapt este unul destul de îmbucurător.

Cum a început aventura ta în lumea cosmeticiii naturale? Ai fost pregătită pentru această provocare?

Sincer? Nu am fost pregătită, dar am accelerat mult ca să ajung la aceste rezultate şi am crescut împreună cu compania. Am început cu organizarea lecţiilor de frumuseţe, fapt ce ne-a permis să explicăm clienţilor despre componenţa etichetelor şi ce este, de fapt, cosmetica Bio. Am mers la târguri de frumuseţe, la întâlniri cu mămicile, la evenimente mondene etc., etc., etc. Şi da, ai dreptate, totul chiar a fost o aventură, dar una frumoasă.

Care au fost etapele prin care ai trecut, până te-ai văzut în magazinul pe care l-ați deschis în…

De fapt, asta şi a fost prima etapă. Amplasarea magazinului chiar lângă Filarmonica Naţională, cred că este una mai mult decât reuşită. Apoi au urmat lecţiile de frumuseţe, contractele de colaborare cu lumea bună, şi uite aşa a început totul.

Tu trebuie să cunoști toate secretele produselor ”Antos”, care sunt produsele tare preferate, fără care nu te mai poți trece?

Secretul comun al produselor “Antos” sunt ingredientele naturale din care sunt făcute acestea. Cât priveşte produsele preferate, acestea sunt lăptişorul demachiant, crema tonifiantă cu acid hialuronic, crema hidratantă, loţiunea tonică pentru pielea grasă, lăptişorul cu protecţie solară. Dar ca să mă înţeleagă lumea corect – eu sunt îndrăgostită de toate produsele.

Ai vreo rețetă magică pentru femeile care se gândesc să se lanseze în afaceri? Care ar fi ea?

Ele trebuie să fie active, foarte active, creative, să aibă idei, să ştie să vândă, să fie într-o continuă perfecţionare, şi nu în ultimul rând, gata pentru sacrificii. Nici azi nu ştiu dacă am găsit formula magică de dozare corectă a timpului dedicat familiei (copil, soţ, gospodărie) pe de o parte şi afacerii, pe de alta. Nu ştiu dacă exprienţa mea este una bună de luat în calcul, dar au fost momente când riscam să mă transform într-un robot, de atâtea insomnii şi alergătură. Nu în zadar. După doi ani, am “scos” brandul pe piaţă.

Dacă ar trebui să pleci pe o insulă nelocuită pentru o perioadă, ce ai lua cu tine din produsele ”Antos”?

Indiscutabil, lăptişorul cu protecţie solară. Cu trei ani în urmă aveam vizibile pe ten mai multe pete solare. Dar am dus o luptă crâncenă cu ele. După cursul cu lampa wood pe care le-am făcut la Padova am realizat cât de importantă este protecţia tenului cu SPF. Acelaşi lucru vi-l recomand şi vouă.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: November, 28