Dragă redacție

Azi cine poarta halatul tau cel alb?

la ville un lieu de rencontre Draga redactie,

http://www.capacuras.com/?rtyt=site-de-rencontre-eurochallenge&a84=f0

follow link El are un halat de un alb imaculat pe care il poarta trei persoane: eu, el si ea.

http://www.newmen.eu/mysoroj/viosa/8025

http://www.amisdecolette.fr/?friomid=rencontre-femme-riche-en-algerie&bd0=2e Eu, de vreo 3-4 ori pe saptamana, ea, o data – de doua ori pe an, timp de o saptamana de fiecare data, iar el – in fieacare seara, dupa mine sau dupa ea. Am inteles ca fac parte dintr-un triunghi amoros atunci cand el m-a anuntat ca pleaca la ea, in vacanta, pe vreo 10 zile. Mi s-a clatinat pamantul de sub picioare. Atunci am inteles ca sunt indragostita si ca nu vreau sa renunt la el. Nu aveam cum sa ma revolt pentru ca stiam ca ea exista si ca mai devreme sau mai tarziu ei se vor vedea.

watch Pentru noi totul a inceput acum 8 luni, ca o aventura, mi-a spus ca are o relatie in paralel foarte repede dupa ce am facut cunostinta.

http://highschool.isq.edu.mx/cr45/1679/assets/js/ie/2546 Pentru ei totul a inceput acum 5 ani, tot ca o aventura, mai ales pentru ca ea locuieste pe un alt continent si este casatorita. La inceput am perceput-o ca pe o himera, nu mi se parea reala. Cu toate ca m-a deranjat, nu am incetat sa ne vedem, era doar o aventura intre noi, deci putea sa existe in paralel cu o relatie extraconjugala. Abia astazi stiu ca este un om in carne si oase, acum cand este randul ei sa ii poarte halatul.

see url Astazi problema este ca nici una dintre aceste doua relatii nu mai sunt aventuri, astazi cineva este inselat, dar nu stiu cine. Eu sau ea ? Oare ma inseala pe mine cu ea sau pe ea cu mine ? Cred ca nici macar el nu ar putea raspunde la aceasta intrebare.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: cherche fille turque pour mariage October, 15