Când copiii dorm

BINECUVÂNTAŢI PAŞAPORTUL BIOMETRIC

“Am găsit punctul G! E undeva între testiculul meu drept și sfârcul tău stâng” a rostit el, gâfâind după ultimul meu geamăt de plăcere. Fraza mi-a provocat un râs isteric, la fel de îndelungat și convulsiv ca și orgasmul. După orgasm glumele lui par deosebit de originale și amuzante. De asta chiar dacă îmi reușește cumva să îmi înăbuș strigătele din timpul orgasmului, când avem oaspeți sau suntem în ospeție, atunci râsetele de după sunt incontrolabile și foarte zgomotoase.

 
Mi-a fost atât de dor de mine, râzând în hohote la miezul nopții. Au trecut aproape trei luni… sau poate chiar jumătate de an de când nu mai puteam primi plăcere din sex. Frigiditatea e cel mai strașnic lucru care i se poate întâmpla unei femei. Afectează tot. Și conceptul de sine, și succesul prfesional, și perceperea oricăror plăceri mari și mărunte pe care ți le oferă viața. De pe partea interioară, sintagma “хронический недоёб” nu e deloc amuzantă. Comportamentul ăsta tâmpit are o explicație logică, credeți-mă pe cuvânt. Și cu cât mai mult timp trece, cu atât mai complicat devine să te descurci. E ca și cum ai știut să zbori și la un moment dat îți dai seama că nu mai poți zbura. Și atunci începi să cauți în memorie teorii, scheme, mișcări, care să te ajute s-o iei de la capăt. Dar nu poți. Pentru că atunci când zburai, nu făceai nmic altceva decât să închizi ochii și să-ți iei zborul, cu încredere, cu plăcere, fără niciun efort și niciun gând în plus.

 
Am incept să caut motive, vinovați. El, evident, a fost primul meu acuzat. Nu e suficient de priceput. Sigur că nu. În povestirile prietenelor mele sunt câte patru, cinci acte sexuale pe noapte. Noi, nici în cele mai bune timpuri nu am avut mai mult de două. Dar de atunci au trecut vreo opt ani. Trei partide pe săptmână, e ideal, dacă reușim să adormim copilul înaintea noastră, ori șefii nu reușesc să ne frece mințile cu deadline-uri așa, încât să nu mai vrem să frecăm nimic altceva în următoarea lună și jumătate.

 
Teoria cu vinovații din jur capătă argument solide, dacă în loc să adormi ca de obicei, stai ghemuită pe partea ta de pat, îmbrăcată, ca de obicei, în una dintre cele două cămăși de noapte vechi și boțite și testezi. Aștepți să sară peste tine înnebunit de dorință. Evident că asta nu se întâmplă exact în noaptea în care faci testul. Evident că a doua zi te trezești dezamăgită, urâtă și fără poftă de viață, iar în noaptea următoare… ce contează ce se întmplă în noaptea următoare? Nu mai are niciun sens. Nu a trecut testul. Ei și de unde să ai tu poftă de sex după o atitudine ca asta?!

 
Ok. Nu poate să mă satisfacă el, mă satisfac singură. Am căutat hapsân cutiuța cu jucării sexuale în dulapul de sub chiuveta din baie. „Buna ziua, vechiul meu amic!” albastru din cauciuc cu testicule proeminente, dar reci. Prima dezamăgire. I-am dat o șansă totuși. Și-a demonstrat ani la rând talentul – vaginal, anal. În mâinile mele, în mâinile lui, lipit de perete cu ventuza, prevăzută original la capăt. Și începem, mai întâi lent, superficial, apoi mai adânc, mai apăsat așa ca testiculele tari să îmi atingă periodic clitorisul. Important e să păstrez periodicitatea. Când ritmul nu mai este suficient, încep să împing mai rapid, mai adânc, mai des, mai apăsat…Hai, Da! Da!… Încep a mă durea mușchii brațului drept. Demult nu am trecut pe la sală, se resimte lipsa antrenamentelor. Brațele nu mai arată la fel de ferme și mi-a apărut un pic de burtă, fuck, când mi-am făcut ultima dată manichiura! Mișcările încetinesc. Mă las obosită pe spate cu mâinile în părți și prietenul albastru între picioare. IMPOTENTUL NAIBII. Nici el nu mă vrea. Nici eu nu mă vreau. Plâng.

 
În dimineața următoare am decis să-mi iau o vacanță. Budapesta nu costă decât două, trei sute de euro pentru două zile, cu tot cu drum, dacă mergi cu mașina și închiriezi un apartament în centru. Restaurante cu mâncare foarte gustoasă și porții enorme la 20 de euro. Poduri romantice, cu muzică vie spre seară. Perechi îndrăgostite de toate vârstele și culorile se plimbă atât de liniștit, de parcă printre ei nu este niciun indigen care poate întârzia a doua zi la serviciu, sau are vreun proiect nefinisat . Localnici la patru ace merg lent pe biciclete, lăsând să le fluture în vânt eșarfe din stofe vaporoase și colorate.

 
Pe un mal de Dunăre, sus în spatele unor monumente la care se adună turiști cu aparatele de fotografiat, un boschetar își aranjează salteaua, absolut relaxat, fără complexe, liber. Pe celălalt mal s-au aprins luminile în mansarda de pe cea mai înaltă clădire. Cât de diferit s-o fi văzând Budapesta de la aceeași înălțime, dar din aceste două perspective opuse? Care dintre stăpânii culmilor e mai fericit, mai liniștit? Cine dintre ei se poate bucura mai intens de plăcerile vieții?

 
Undeva între cele două culmi noi doi mergeam de mână, pe pod, spre camera de hotel. În tăcere încercam să mă gândesc la ultimele proiecte de la serviciu. La timpul și efortul pe care mi-l solicită, la oboseala căreia mă supun, dar și la banii pe care îi câștig și datorită cărora mă pot plimba acum pe pod, în Budapesta. Dar toate grijile de acasă par minuscule de la 1000 de kilometri depărtare. Aici Dunărea, bărcile, podurile, luminile, muzica și mâna lui, care o strângea pe a mea, îmi ocupa tot spațiul din creier.

 
Și odaia de aici e tare diferită de cele de acasă. Cu poduri înalte care fac orice cuvânt să răsune cu ecou. Zâmbim ștrengar ambii și ne împărtășim telepatic cu ideea despre cum o să răsune plăcerea din noaptea care vine.

 
În dulapuri găsim cereale, ciocolată și cafea buna lăsata de stăpânii apartamentului. Mașină de spălat vase, visul meu vechi și patru urne de gunoi, pentru colectare selectivă. Europeni “yomayo”.

 
L-am lăsat să intre primul în duș. Eu am stat câteva minute, examinând-mă în oglindă în cele câteva outfit-uri obraznice luate la nimereală din dulapul de acasă. Linia taliei e destul de apetisantă, mai ales de la spate, sânii destul de fermi, fundul bombat, ochii pătrunzători plini de dorință, la lumina camerei aproape că păreau verzi. Sunt atât de frumoasă!

 
Am ales un tricou alb, mulat, simplu, pe bretele. În câteva secunde apa caldă din duș l-a făcut sexy de tot. La lipit de sâni lăsând să se vadă bine culoarea sfârcurilor.
Uhuuuu, ce reacţie! Is it just me, or is really hot in here? Ce mare te-ai făcut de când ne-am văzut ultima oară! Şi fără pregătiri, preludiu și colaci – în două secunde am ajuns unanim la doggie style. Unu… senzual, doi… apăsat, trei… aproape dureros și… DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! DA! DA! DA! Superb. Plâng. Chiar a fost superb.
În pat am continuat plăcerea și am testat la maxim farmecul ecoului sonor de sub podurile clădirilor vechi, ungurești. Superb.

 
El încă gâfâind deasupra mea, ameţit de oboseală şi plăcere: “Pui, cum crezi, în care dintre urne să arunc prezervativul?”

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: March, 21