Părțile corpului

Blue is the new red

Acum cativa ani am inceput sa port ruj rosu. Atunci mi se parea un act de curaj foarte personal. Aveam complexele mele legate de buzele rosii, care imi pareau prea obraznice, prea evidente, prea ne-la-locul-lor pentru o femeie cumsecade. Si eu imi doream sa par cumsecade. Azi, insa, mi-a trecut si am o trusa plina cu toate nuantele de rosu. Azi rosu nu-mi mai pare atat de curajos. A devenit culoarea mea de fiecare zi.

Si stiti, era cat pe ce sa ma plictisesc si sa renunt la rujuri, dar in viata mea a aparut o jucarie noua. De fapt, doua. Una, insa, este chiar o provocare.

E vorba de rujul de un albastru inchis si foarte intens Avon mark. Epic Lipstick Blue Suede. Si, daca pentru a iesi din casa de draga dimineata cu buze rosii mi-au trebuit cateva saptamani de adaptare, cu rujul albastru e cu totul alta poveste. Sincer, inca nu indraznesc sa ies cu el pe buze de dimineata, dar odata ajunsa acolo unde imi trebuie, il port cu mare placere. Pentru ca stiti, albastrul inchis pe buze nu poate trece neobservat. Iar asta adauga incredere, chiar si atunci cand reactiile sunt mai degraba negative.

A doua jucarie este Avon mark. Epic Lipstick Temptress, un bordo foarte inchis si intens. Pe masura albastrului, de fapt. Cu acesta am indraznit sa ies de dimineata si ma simt foarte bine cu el.

Tehnic vorbind, aceste doua nuante sunt usor de aplicat, sunt hidratante si rezistente. Temptress este sidefat, Bue Suede mai degraba mat, desi nu are efectul rujurilor total mate, se priveste destul de transparent si aerian pe buze. Abia dupa ce le-am testat, am aflat ca au un primer incorporat, ceea ce le face mai rezistente decat rujurile obisnuite. Seria Epic Lipstick contine 17 culori, inclusiv un rosu foarte apetisant, Red Extreme, pe care, insa, inca nu l-am testat.

Propunerea mea este sa iesim din tipare. Rujul rosu e deja istorie. Trecem la albastru.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: April, 18