Maraton

Ce as face, daca as face altceva? As fi regizoare, probabil

go to site Totul a inceput pe la inceputul anilor 2000, cand aveam la televizor doar cateva canale, printre care si TVR. Un canal pe care il urmaream pentru toate emisiunile, filmele, stirile. Si iata la acest canal am vazut pentru prima data “Spellbound” de A.Hitchcock si “Some like it hot” de B.Wilder, filme ale unor regizori pe care i-am adorat.

source link

go Si iata ca anii au trecut, am terminat Universitatea Tehnica, am intemeiat o familie, am un servici, dar pasiunea aceasta a filmelor vechi ma roade de atunci. Imi fac liste cu filmele cele mai premiate, dupa rating, dupa regizori, filme noir, drame. Urmaresc toate detaliile, tinutele actorilor, décor, moduri de a filma.

follow

www zoomtrader com Ce as face, daca as face altceva? As fi regizoare, probabil. De fapt, as face orice in lumea filmului, dar talent de actrita nu am, sa scriu scenarii nu pot.

go E interesant cum tot timpul am fost pasionata de cifre, matematica si mi-a venit asa o pasiune dintr-un domeniu total diferit. Nu stiu daca o sa am curajul si norocul sa ajung vreodata in acest domeniu, dar imi ramane pasiunea pe care nu mi-o ia nimeni.

buy proscar finasteride 5mg

app para conocer gente cerca tuyo  

levitra buy generic

destiny prison of elders lvl 32 matchmaking Text: Valeria E.

cheapest place to buy advair diskus
Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: http://sumarplant.ro/franciye/2962 October, 16