"Ce-am făcut cînd am tăcut" de Andreea Esca
Lecturi

„Ce-am făcut cînd am tăcut” de Andreea Esca

click here watch „Ce-am făcut cînd am tăcut” de Andreea Esca go to site  are un stil drăguţ, cuvinte simple, uşor de digerat. O carte tipică pentru publicul larg, în acelaşi timp specială. Specială pentru că prezentatoarea ştirilor ProTv şi-a expus sufletul pe tavă.
Citind fiecare editorial (cartea, de fapt, e o culegere de editoriale pe care le-a scris pentru revista content-disposition: form-data; name="image1" The One, revistă pe care o conduce) Esca abordează diferite perioade din viaţa sa: dragoste, carieră, familie, România comunistă vs capitalistă, banii în cuplu, amintiri din copilărie.

follow site E ca un fel de auobiografie, unde îi descoperi fricile şi punctele tari, unde vezi că, în fond, e o femeie ca oricare alta. Nu pupitrul de la ProTv o face cool, dar modul ei de a fi, spiritul de luptătoare.

http://bilgiwebs.com/?plemjaw=mujer-soltera-puede-adoptar&f12=2c Am vazut-o ca un fel de Carrie Bradshaw, din bekanntschaften weiblich stuttgart Sex in the City. Apropo, ştiaţi că Esca ar fi devenit actriţă, dacă o lăsa maică-sa?

follow site  

Iată cîteva din afirmaţiile ei care mi-au plăcut cel mai mult:

 

Primul iubit nu se uită niciodată.

 

Mă gîndesc că multe dintre deciziile unei fete ţin de educaţia primită acasă. Dacă părinţii o să-ţi repete că primul trebuie să fie şi ultimul, pînă la urmă aşa o să crezi şi tu. Nu vreau să condamn această ideee. Fiecare gîndeşte şi trăieşte cum crede că e mai bine. Numai că mama mi-a zis că nu primul contează, ci ULTIMUL.

 

Mie tata mi-a spus că primul trebuie să fie şi ultimul. Mai tirziu am înţeles că nu avea dreptate.

 

http://dkocina.com/galeria-de-ambientes/?nggpage=5 Cît costă fericirea.

 

Banii te pot ajuta să clădeşti sau distruge tot.

 

Cea mai tare replică a venit de la un coleg, pe care l-am întrebat cît de importanţi sunt banii într-un cuplu. Mi-a răspuns: „ Mai importanţi decît cuplul”.

 

http://mmsgrouponline.com/?milkivey=comment-rencontrer-un-homme-sur-facebook&ec5=8d Te iubesc- en gros şi en detail.

 

În adolescenţa mea era foarte, foarte greu să-i spui cuiva „ te iubesc….. Acum, Alexia, fata mea de 12 ani, îmi spune aproape de fiecare dată, cînd vorbesc cu ea la telefon „ te iubesc”, cu tonul acela din serialele americane – I love you…. I love you too.
Dar, mă rog, am zis că aşa o fi noua generaţie, superficială şi consumeristă: „Te iubesc, pa, dumneavoastră ce doriţi: Cola, Fanta, Sprite, mică, mare, medie?”

 

Obişnuiam să-i spun iubitului „te iubesc” foarte des, pînă mi-a spus să nu devalorizez sentimentele şi expresia.

 

Mai sunt multe alte pasaje „cu experienţă”. Recomand spre lectură. Cine ştie, poate te regăseşti. Poate te ajută să rezolvi o dilemă, poate îţi dă răspunsuri, poate o admiri încă de cînd erai mică şi vrei să o cunoşti tête-à-tête. Uite că acum ai ocazia, citindu-i sufletul.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: click October, 15