Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 440
Părțile corpului

Cele mai bune produse de ingrijire pentru 2016

In viata mea au fost 3 perioade in care mi-a placut cum arat. Dupa clasa 9, cand mi-am tuns pentru prima data parul scurt-scurt. Inainte de a ma marita, cand pe scheletul meu de studenta saraca s-au intins cateva straturi noi de carnita proaspata, crescuta pe drojdie frantuzeasca. Si acum. Bolfele mele de mama tanara au plecat fara bilet de intoarcere, in locul lor au aparut doi obraji trasi, un nas alungit si cateva riduri… de caracter. Sincera sa fiu, nu as da pentru nicio favoare frumusetea mea de acum pe cea de la 20 de ani.

An de an, numarul produselor de ingrijire pe care le folosesc, oscileaza. Ceva apare, ceva dispare. Imi place sa experimentez, sa testez produse noi si sa le combin intre ele sau sa le largesc domeniul de utilizare. In 2016 in lista mea de favorite au intrat mai putine produse decat in 2015, in schimb, acestea s-au adeverit a fi multifunctionale.

Asadar, cele mai bune produse de ingrijire pentru 2016 au fost:

A-DERMA Baume emollient EXOMEGA pentru piele atopica si piele foarte uscata – aceasta crema este o adevarata binecuvantare pe timp de iarna, pentru fata si pentru tot corpul. Un mare plus este ca nu are miros, ceea ce pentru mine este foarte important. Alt plus, nu are parabeni. E foarte grasa si onctuoasa, perfecta pentru iesirile la -10 grade -20 grade.

Avon Nutra Effects BB cream – un alt produs pe care l-am folosit des, indragit datorita texturii usoare, care combina efectele fondului de ten si cremei hidratante. Dupa mine, un produs perfect pentru femeile care fug de fondurile de ten clasice, prea grele si deshidratante.

tianDe Natural Veil Cristal Stick – cristal de alunit, dupa prima lui indicatie e deodorant natural, dar poate fi folosit ca remediu pentru multe nevoi. Eu, de exemplu, il folosesc atunci cand simt ca incepe sa ma doara gatul, cand am vreo masea inflamata (pana ajung la dentist)- il tin putin in apa, pana se dizolva o cantitate din el si fac gargara cu solutia respectiva; cand imi apare vreun cos urat etc. E unul din putinele produse pe care le iau cu mine in calatorii. tianDe, in general, a fost descoperirea anului in materie de produse de ingijire – au o serie de plasturi pe care le folosesc de cate ori am diverse dureri articulare. Mai nou, au aparut plasturi pentru nas infundat (testat la o sinuzita dura, cand eram pe penisa si, impreuna cu gargara, am iesit din boala rapid) si pentru bataturi (netestate inca).

La parfumul anului e mai greu sa ma pronunt, deoarece au fost cateva. Marea redescoperire a fost, cu certitudine, Choc de Pierre Cardin, cu care am o relatie foarte speciala. Au fost minuate si Life by Kenzo Takada, si Little Lace Dress si Alpha (cu care sunt acum parfumata), toate trei de la Avon, care in ultimul an s-a intrecut la calitatea aromelor (despre noul lor parfum voi scrie saptamana viitoare).

Nu pot incheia aceasta postare, fara sa pomenesc de laitmotivul anului 2016 – rujul rosu, pe care il port deja ca pe un statement de femeie libera, caruia i-am dedicat si o campanie in februarie anul trecut – #rujdetuz #rosudecoz. Am inceput cu Red Supreme de la Avon, foarte rosu, foarte bogat, foarte profund, o adevarata sarbatoare pentru femeile care nu se tem sa poarte rosu de dimineata si o adevarata provocare pentru cele care vor, dar inca nu indraznesc si am continuat cu o serie de rujuri rosii unul mai fantastic decat altul, de la Chanel pana la Clinique, toate daruite de cititoare.

In 2017 vor fi alte iubiri, deja le simt pe unele, iar altele, cu siguranta, nu vor intarzia sa apara.

Fiti frumoase! Si nu uitati ca pentru asta produsele de frumusete si ingrijire nu sunt suficiente.

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: June, 30