Maraton

Curajul pentru o simpla călătorie a fost recuperarea libertății mele

source Eu m-am măritat ca majoritatea din noi, din frica de a fi singură și necesitatea ca „copilul să se nască în familie”.

follow Odată cu măritatul, s-a întâmplat cumva să renunț la mine, încetul cu încetul, bucățică cu bucățică.

http://chennaitrekkers.org/category/blogs/page/17/ Pe la 30 ani , după al doilea copil, mă apucase o depresie serioasă. O depresie care m-a dus la fund și, odată cu aceasta, am început să mă ridic înapoi spre lumină și să mă descopăr pe mine. Altfel nu se putea. Asta a fost începutul căii mele spre tămăduire.

http://captainaugust.com/?koooas=guadagnare-in-borsa&2cb=0b Când i-am spus soțului că merg la Paris, prima replică a fost: „Singură?!”

follow site „Da, singură.”

Come e http://www.mcmp.cz/biorefre/1138 Senza Rischiare a Ottobre 2017. Sapere come e dove investire i propri soldi in modo sicuro e redditizio sembra una questione molto Din acel moment a început concertul la propriu. Replici din partea familiei, gen: „Tu la sigur ai amant”, până la „Tu nicăieri nu pleci fără mine”. Dar eu am simțit că vreau să merg până la capăt de data asta.

http://shortcreek.us/?enfiors=fort-myers-dating-services&132=32 A fost un mare pas de curaj și unul mic spre libertatea mea. După aceasta prima călătorie cu scandal, a venit a doua, pe urmă a treia. Aceste călătorii au început să mă schimbe și să-mi schimbe viață. Curajul pentru o simpla călătorie a fost recuperarea libertății mele de a face ce vreau și când vreau. Inclusiv, de a călători singură.

http://nurdanbesen.com/?bioy=site-de-rencontre-pour-jeune-c%C3%A9libataire&218=7f  

http://flywind.com.br/bakester/9226 Text: Ileana

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: October, 15