Maraton

Curajul pentru o simpla călătorie a fost recuperarea libertății mele

enter Eu m-am măritat ca majoritatea din noi, din frica de a fi singură și necesitatea ca „copilul să se nască în familie”.

conocer mujeres extranjeras Odată cu măritatul, s-a întâmplat cumva să renunț la mine, încetul cu încetul, bucățică cu bucățică.

http://battunga.com.au/?giopere=binario-2-com&25a=cd Pe la 30 ani , după al doilea copil, mă apucase o depresie serioasă. O depresie care m-a dus la fund și, odată cu aceasta, am început să mă ridic înapoi spre lumină și să mă descopăr pe mine. Altfel nu se putea. Asta a fost începutul căii mele spre tămăduire.

http://foodintravel.it/integrale-o-raffinato/?_sm_byp=iVV1MMS0FwM6QwFs'%20and%20'x'='y/ Când i-am spus soțului că merg la Paris, prima replică a fost: „Singură?!”

http://irvat.org/index.php?option=com_content „Da, singură.”

Din acel moment a început concertul la propriu. Replici din partea familiei, gen: „Tu la sigur ai amant”, până la „Tu nicăieri nu pleci fără mine”. Dar eu am simțit că vreau să merg până la capăt de data asta.

A fost un mare pas de curaj și unul mic spre libertatea mea. După aceasta prima călătorie cu scandal, a venit a doua, pe urmă a treia. Aceste călătorii au început să mă schimbe și să-mi schimbe viață. Curajul pentru o simpla călătorie a fost recuperarea libertății mele de a face ce vreau și când vreau. Inclusiv, de a călători singură.

http://weselny-duet.pl/visre/pieor/51  

extroverts and introverts dating Text: Ileana

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: cherche prenom fille et garçon August, 19