Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 440
Jurnal

Curatenia de primavara

Noi numim asta curatirea aurei erotice. Noi, adica eu si prietena mea jenant de apropiata. Jenant in sensul in care „la noi totul e bine„.

 

Aura erotica fiecare si-o curata separat. Salon – de ani buni acelasi, magazinul cu dantelute in locul in care trebuie, o revizie dura in dulap – toate fru-fru-urile ce arata ca fiind de antart, la gunoi, 50 de grame, recitirea CV-ului, numararea in gand a tot ceea ce ne-au invatat mamele, cu sublinirea cu pixul rosu a tot ceea ce este de retinut, un zambet de multumire pe fata si, na, aura erotica e rastabilita.

 

Reteta e extrem de simpla. Si puteti scoate orice din lista mea de curatenie de primavara. Doar sa nu uitati ca un par curat face cat trei pasarici epilate. Vorba ceea, totul e in capul nostru.

 

Motanii canta si noi odata cu ei. Si, vorba prietenei mele, care a fost la workshop-ul unui sexolog renumit si ii place sa-l citeze cu fiecare ocazie – femeile aleg. Iar barbatii peste 100-200 de ani vor fi „tinuti” doar pentru functia lor reproductiva. Si e posbil ca in urmatoarea viata sa nu mai avem parte nici de ceea ce avem acum, desi si asta ni se pare insuficient. Deci, dragele mele, cat mai este timp, putem sa ne bucuram de putin romantism alimentat de carti si filme. Dar, sa nu uitam ca specia trebuie continuata. Ovulul este cea mai mare celula umana. Iar spermatozoidul cea mai mica si cea mai slaba. Mai departe cred ca e inutil sa dezvolt tema. Lupul Sur a facut-o foarte bine.

 

Filosofia mea e simpla. Sa nu sarim mai departe de nasul nostru. Cat este frumos ceea ce vedem in oglinda, sa privim si sa ne bucuram. Si daca vrem frumusete in viata noastra, trebuie sa daruim aceasta frumusete. Vrem ca fluizii incarcati cu smirna, musc si feromoni sa pluteasca, nu avem decat sa-i eliberam pe ai nostri. Deci, ne curatim aura erotica.

 

Chiar si suferinta e mai placuta atunci cand esti frumoasa si plina de seva. Stai asa singura in statie, cu un buchetel de lalele, cumparat de la babuta de la coltul oficiului, sau, de exemplu seara, asteptand in fata unul local fitos taxi-ul. Si esti atat de singura, disperata, indragostita sau nu chiar, si frumoasa. O Monica Bellucci. Fiti de acord, Monica Bellucci e mai frumoasa lepadata, trista si singura decat Sveta cu parul nespalat, unghiile roase, cu geanta trista si paltonul plin de cocolosi. Pe Sveta nimeni nu va dori s-o vada. Nici trista. Dar nici fericita.

 

foto: aici

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: September, 26