Dragă redacție

Daca se dovedeste ca nu sint virgina, ma taie in bucati

http://ramblingroseboutique.com/?prertwe=rate-christian-dating-sites&46b=ca Am dormit rau in noaptea aceasta. Pentru ca, aseara, fiica mea de 13 ani mi-a spus ca are prieten. Nu stia cum sa imi spuna. Ii era frica de reactia mea.

https://dunkl.co.at/deposti/9880 In acel moment mi-am adus aminte de o discutie cu mama mea, de 15 ani in urma. Aveam 19 ani si i-am marturisit mamei ca sunt insarcinata. Am rugat-o sa nu spuna nimanui. Dar ea, chiar in acea seara a sculat in picioare tot satul si jumate de Chisinau. Am avut mult de suferit din aceasta cauza.

follow url Ea, mama mea, intotdeauna alunga orice baiat de pe linga mine, le spunea ca le rupe picioarele, daca ii mai vede. Mie imi spunea mereu ca ma va duce la medic si, daca se dovedeste ca nu sint virgina, ma taie in bucati. Avea un mod agresiv de a ma proteja.

binaire opties 60 seconden Astfel, eu mi-am propus sa nu fac aceleasi greseli.

follow link I-am raspuns fiicei mele ca nu-i nimic iesit din comun, ca, mai devreme sau mai tirziu, trebuia sa se intimple (sa aiba un prieten). Dupa asta au urmat o serie de intrebari, dar pe un ton prietenesc si calm: cine este?, citi ani are?, la ce etapa ai ajuns cu el?. Mi-a aratat o poza cu el. Am inteles cine e. Pare a fi un baiat linistit. Am intrebat-o daca stie de unde se i-au copiii? (Sigur ca stie. M-a intrebat cind era in clasa intii) Si ce-i acela prezervativ?

Buy Cialis 25 mg in Aurora Colorado Ea a ramas linistita si s-a culcat, dar eu nu am mai putut sa dorm…

source  

http://uetd-hessen.de/?deuir=petra-single-rosenfeld&1d7=d5 Text: Anonim

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: rencontre amoureuse terrebonne October, 16