Maraton

De frica nu a scapat nici in strainatate

site rencontre 20 ans Dupa 11 ani de cind e plecata, eu inca cintaresc care rau mai mic a ales. Frica o are de cind se tine minte. De bataile care le suferea mama, nu a scapat nici ea dupa ce s-a casatorit. Noroc ca aveau cu vecina aceeasi masura la haine, chiar daca dormea pe unde apuca, dimineata avea cu ce se imbraca. Era profesoara, dar unicul copil nu a facut mare carte: ziua avea de pascut curcanii, sera era nevoit sa se prefaca ca doarme, avea mai multe sanse sa nu primeasca bataie.

source  

enter Fiind in ospetie, intr-o noapte geroasa, m-am trezit in strigatul si plinsetul copilului… visa iarasi cum fuge numai in pijama in miez de noapte prin omat, sa ceara ajutor de la vecini, sa-i salveze mama din mainile tatalui. Nu pot reda ce am simtit, ascultind a doua zi totul. Am fost de acord sa am grija de copil, numai sa plece. Pe atunci imi parea ca alege raul cel mai mic!

https://mummiesclub.co.uk/bilbord/2420  

watch Ca sa stringa bani de drum a vindut casa parinteasca. De frica nu a scapat nici in strainatate. Ca sa-i inlocuiasca lipsa, ii trimetea bani copilului, care, la rindul lui, simtindu-le gustul, a luat un drum gresit in viata, ajungind sa-si santaseze pentru bani mama, pe care cindva a aparat-o! Iar ea cu frica in spate, tot ii trimite!

source site  

http://qsai.es/?esfirew=rencontre-interg%C3%A9n%C3%A9rationnelle-ehpad&86e=6d Anonim

http://acps.cat/wp-content/uploads/2015/02/121028-DIARI-ARA-Perdre-la-por-a-parlar-del-SuÄ ‰Şĺ ©  

partnersuche selbstliebe Imagine: Edgar Degas

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: click here July, 23