Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 440
Din viață

De ziua fetelor

Puterea de a face dragoste Nu sex.

Sex poate face oricine. Nici măcar nu trebuie să știi cum. E simplu: excitare – încordare- eliberare – relaxare. După asta te duci acasă și omul nu mai există. L-ai omorât în tine și te-ai dus.

A face dragoste înseamnă a îți lăsa hățurile și a te înmâna bărbatului cu tot ceea ce ești tu: cu partea ta înfricoșătoare și cu cea luminoasă, cu tremurul tău pe care îl poate vedea doar el și cu blândețea și gingășia ta.

Atunci sărutul lui pe pielea ta și pe buzele tale e ca un râu care te spală. Atunci corpul tău devine mlădios și gustos. Atunci el alunecă în tine și tu înveți să zbori.

Când faci dragoste – creezi iubirea. Bărbatul nu mai este obiect de produs orgasme. Nu îl mai cauți pentru tine, ci pentru că voi doi să nașteți iubire. Din tine izvorăște viața pentru că e iubire acolo.

Vei dori să îl vezi, dar nu vei dori să îl posezi și să îl împachetezi doar pentru tine. Pentru că iubirea se dăruiește, nu se fură.

Vei ameți de la sărutul lui și buzele tale îl vor chema. Sânii tăi vor arăta tineri și vor zburda. Pentru că sub ei se ascunde dragostea.

Iar pentru asta e nevoie de putere. E nevoie să înveți să fii vulnerabilă și deschisă. Fără dramă, fără sex. Doar cu dragoste.

Text: Angela Stafii

Foto: ANDRIK ↟ LANGFIELD ↟ PETRIDES

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: September, 23