Din viață

De ziua fetelor

http://bilgiwebs.com/?plemjaw=hombres-solteros-cristianos-50-a%D0%93%C2%B1os&86e=db http://www.ivst-vz.de/?debin=ladder-option-broker Puterea de a face dragoste Nu sex.

http://www.hotelosmolinos.com/?epirew=conocer-chicas-espana&a1b=b5 Sex poate face oricine. Nici măcar nu trebuie să știi cum. E simplu: excitare – încordare- eliberare – relaxare. După asta te duci acasă și omul nu mai există. L-ai omorât în tine și te-ai dus.

http://hosnaboen.no/?misoloie=singel-askim&c12=27 A face dragoste înseamnă a îți lăsa hățurile și a te înmâna bărbatului cu tot ceea ce ești tu: cu partea ta înfricoșătoare și cu cea luminoasă, cu tremurul tău pe care îl poate vedea doar el și cu blândețea și gingășia ta.

http://getraenke-doeden.de/tyuie/4309 Atunci sărutul lui pe pielea ta și pe buzele tale e ca un râu care te spală. Atunci corpul tău devine mlădios și gustos. Atunci el alunecă în tine și tu înveți să zbori.

un hombre soltero descarga directa Când faci dragoste – creezi iubirea. Bărbatul nu mai este obiect de produs orgasme. Nu îl mai cauți pentru tine, ci pentru că voi doi să nașteți iubire. Din tine izvorăște viața pentru că e iubire acolo.

http://salsiando.com/finelit/3927 Vei dori să îl vezi, dar nu vei dori să îl posezi și să îl împachetezi doar pentru tine. Pentru că iubirea se dăruiește, nu se fură.

matchmaking sites in pakistan Vei ameți de la sărutul lui și buzele tale îl vor chema. Sânii tăi vor arăta tineri și vor zburda. Pentru că sub ei se ascunde dragostea.

https://www.mccarthyarchitecture.com/indigose/9448 Iar pentru asta e nevoie de putere. E nevoie să înveți să fii vulnerabilă și deschisă. Fără dramă, fără sex. Doar cu dragoste.

rencontre amoureuse dans le jura Text: Angela Stafii

http://bilgiwebs.com/?plemjaw=app-para-conocer-gente-cerca-tuyo&09a=0e Foto: ANDRIK ↟ LANGFIELD ↟ PETRIDES

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: http://www.archives-zoliennes.fr/?vuiere=site-de-rencontre-pour-monaco&38a=e6 August, 17