Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/recommendations.php on line 264

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 440
Dragă redacție

Despre tatii care ne-au batut mamele si toate cele bune in viata

Când am scris despre mama, m-am bucurat să văd mult de tot reacțiile cititorilor acestui blog. Fie au fost exprimate printr-un like, printr-o inimioară sau printr-un comentariu în care și-au exprimat impresiile de la lectură, chiar m-am simțit un pic altfel. Poate a deschis ochii acea postare, poate vreo femeie și-a schimbat părerea despre căsnicie, sau poate a fost doar o lectură la o cafea, să știți că mi-am vărsat un pic de suflet în ce am scris.

De atunci, eu am mai adaugat un an, am aparat teza pe 10 si am intrat la masterat peste hotare. A fost o decizie spontana, a fost o reusita la fel de spontana, dar pentru ca mi-am dorit de multi ani sa traiesc in noul meu oras, am plecat fara sa privesc inapoi. Am plecat fara sa il sun pe tata si sa ii spun ca plec. Nu am simtit nevoia, nu am vrut sa-i provoca mandrie, furie, intrebari. Chiar nu m-a interesat ce avea sa-i provoace aceasta noutate.

Cand am fost acasa, dupa o luna jumate peste hotare, l-am sunat pe tata, ca el aflase deja despre mutarea mea, o sunase neaparat pe mama si ii batuse capul cu intrebari: de ce el nu a fost anuntat. Tatal copilului nu stie ce se intampla cu copilul! Simpatic, zic eu. Intre timp, conversatia noastra a luat o intorsatura nu prea placuta. Tata mi-a spus ca dorea sa stie, ca poate nu avea sa imi interzica, ca imi este nimeni, daca nu il anunt nimic. La fraza ca „poate nu avea sa imi interzica”, am rabufnit in ras si i-am raspuns intr-un mod sarcastic. Aici tata s-a suparat, a si uitat sa ma intrebe la ce am intrat, cum cu sanatatea si daca nu ma marit degraba. Suparat, asa mi-a urat doar: toate cele bune in viata si mi-a pus receptorul. In nas. Am mers la bucatarie la mama care imi pregatea mancare pe care sa mi-o puna neaparat in valiza, am sarutat-o pe frunte si i-am zis ca puteam nici sa nu plec la masterat, tata avea sa-mi interzica :)

Nu am vorbit cu nimeni despre aceasta conversatie, doar decat atunci cu mama la bucatarie, dar imi provoaca zambetul pe buze si m-am gandit sa v-o spun si voua. Pentru ca, tema cu tata, inca este un subiect despre care nu pot vorbi chiar cu fiecare, dar cred ca m-a influentat, dupa cate observ, in mai multe domenii ale vietii. Apoi, ziua tatalui este in cateva zile si ma gandesc sa-i scriu un mesaj: iti doresc toate cele bune in viata! Mesaj, fara sa ii dau ocazia sa imi puna receptorul in nas.

Ce va doresc in noul an, dragi fete si minunate femei, este sa va alegeti cu grija ursitul. Sa va alegeti cu mare grija barbatul cu care veti trai si cu care veti face copii. Nu de alta, dar faptul ca vine acasa si loveste in ochii de care s-a indragostit si in buzele care i-a sarutat fruntea transpirata de febra, poate nu va afecteaza foarte mult, dar ca-i va interzice copilului iubit sa plece la masterat peste hotare va pune pe ganduri. A da, si toate cele bune in viata!

 

 

Text: Anonim

Foto: Drew Coffman

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: July, 4