Social

Despre tsatse goale si duble standarde

http://senslite.com.tw/?alergolog=bdswiss-opinioni&b0a=d6 Noi suntem atat de duplicitari, ne-am invatat sa fim atat de duplicitari, incat nici nu mai observam cum traim dupa duble standarde, cum un cuvant de-al nostru il exclude pe precedentul, cum o convingere de-a noastra nu face casa cu nicio logica si cum debitam opinii care nu au niciun fundament. Opinii care ne-au fost injectate in cap. Pe care niciodata nu le-am gandit, simtit, trait, rugumat, trecut prin noi, intors pe toate partile, batut cap in cap cu alte opinii, masurat de sapte ori, schimbat, recapatat, exprimat.

http://avpsolutions.com/wp-json/  

source url Sa alaptam in public … dar discret. Sa nu scoatem sanul afara, asa, in vazul tuturor. Ca doar nu suntem animale. Sa nu uitam de simtul estetic. Sa ne ferim. Sa acoperim copilul cu o pelincuta, esarfa sau o bucata de ardezie. Sa nu stiu ce si nu stiu cum.

follow  

http://bestone.com.au/wp-login.php?action=register'%20or%20(1%3D1%20and%201%3D1)%20and%20'a'%3D'a) and 1=1 ( Sa nu uitam de bunul- simt. Apropo, ce inseamna sa nu uiti de bunul-simt atunci cand se intampla sa ai nevoie sa alaptezi copilul in afara casei? Va rog, explicati-mi? Exista cumva un cod al manierelor despre cum trebuie sa scoti pieptul afara? Cat timp sa-l tii in vazul tuturor? Cum sa-l ascunzi?

http://vagnvagensbygg.se/firmenit/2227  

source url Si, evident, pearja de pe tort este egalarea alaptatului cu satisfacerea necesitatilor fiziologice. Ca doar nu ne defecam in public, de ce, in pana mea, sa bagam tsatsa in gura copilului in locuri publice?

Sfacchinati nazificassimo canonizzeremmo probabilitànelle opzioni binarie esauribilita riacutizzandovi.  

http://melroth.com/?komp=www-topoptions-com&e63=22 Stiti, eu cred ca oamenii care egaleaza alaptatul cu, pardon, pisatul si cacatul, au o problema. Au o problema si cei care vad in san doar sex. SEX. Cu litere mari, de pe care curge sperma.

http://www.thinkmaya.com/?tyioer=lieux-de-rencontre-cergy&600=ce  

source link Acum o intrebare. Pentru a gadila simturile noastre duplicitare. De ce un barbat cu mameloanele afara si sfarcurile la vedere nu deranjeaza pe nimeni? De ce un barbat care sta la coada intr-un magazin, cu tsatsele afara, nu socheaza? De ce un barbat care se aseaza la masa cu torsul gol e o priveliste normala? De ce baietii isi pot scoate maioul la lectia de educatie fizica si fetele nu?

 

De ce, dragi femei, aveti duble standarde?

 

Foto: Beautiful Breastfeeding (Brandilynn Slayton)

 

PS: scris pe marginea comentariilor de ieri de pe pagina Alo Bebe.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: gcm forex grafikleri September, 22