Din viață

Dialoguri platonice. Despre orgasm si simularea lui

Mai mult de 70% de femei simuleaza orgasmul. Peste 60% din barbati recunosc ca nu isi dau seama cand femeia a atins punctul culminant in timpul actului sexual.*

 

Hm. Pentru mine aceste date sunt, practic, din domeniul fantasticului. Cum poti simula orgasmul (desigur daca nu esti o actrita foarte buna)? Un orgasm veritabil este atat de colorat, exploziv, atat de evident, verbal, vizual, auditiv, incat nu-mi pot imagina ca vreunei femei i-a reusit sa simuleze un orgasm adevarat. Pe de o parte, imi dau bine seama ca chestia cu orgasmul este destul de individuala, dar sunt absolut convinsa ca nimeni si nimic nu poate falsifica starea ceea cand se deschid toate portile intre lumea de aici si cea de dincolo. Unica stare in care un om nu se teme de moarte. Cand timpul nu exista. Cand esti nemuritor. Pe de alta parte, multe femei nu stiu ce este un orgasm. Acestora nu pot decat sa le recomand sa-si faca cunostinta cu corpul lor. Si sa-si foloseasca mainile.

 

Dar pentru ca eu nu pot fi masura tuturor lucrurilor si pentru ca orgasmometrul nu e ascuns in buzunarul meu, am decis s-o intreb si pe tanti Nastea. Mai ales ca in materie de sex, ea este specialistul.

 

O femeie ca sa poata atinge orgasmul trebuie sa se cunoasca pe sine, numai o femeie poate sa se satisfaca de facto, stiind asta, ea, ulterior, poate invata barbatul si este foarte gresit daca o femeie crede ca un barbat o va satsiface, de aceea si multe femei nu au orgasm. Ele pur si simplu nu se cunosc, nu-si cunosc corpul, nu experimenteaza cu sine insesi. O femeie primeste o placere mai mare dupa 30 de ani, corpul ei atunci este mai copt, dar si mintea. Deci, ca sa fie mai simplu – in masturbare e veritas.

 

Tu esti de acord ca atunci cand o femeie are orgasm asta se vede?

 

Nu prea. Orgasmul poate fi foarte usor simulat, atat de usor si atat de iscusit ca un barbat nu o sa-si dea seama niciodata.

 

Eu nu sunt de acord. Un orgasm veritabil nu-l poti simula.

 

Pe mine e greu de prins cu asta, de exemplu, dar cei mai cu iscusinta totusi spun ca sunt anumite semne. Poti simula si chiar foarte iscusit.

 

Eu nu cred. Bine, eu judec dupa mine.

 

Eu tot judec dupa mine. Cu cat partenerul ma cunoaste mai bine – dar asta trebuie ani si multa practica, cu atat el undeva poate sa-si dea seama totusi cat de veritabil si cat de puternic, dar iarasi – numai daca il preocupa cu adevarat si intr-adevar ma simte, dar daca e un partener cu care asa – nu prea des si nu prea tare – ap nu-si da seama in veci. Eu de exemplu in genere nu suspin.

 

Si cum simulezi? Serios… Si pentru ce?

 

Diana, tu vrei eu acum sa-ti scriu de ce, cum si pt ce? despre astea sunt scrise nu articole, dar tratate si carti. Motive sunt o multime…

Contractii vaginale, contractii musculare ale picioarelor, incordarea corpului, respiratie, si daca e unul cu totul prost, ca sa nu te dai prea tare in spectacol – ap da, se poate de adaugat suspin, inchizi ochii si asa mai departe. Eu am simulat in viata mea orgasme si nu o data si nu cu unul si acum chiar daca nu ma jelui si chiar daca am un partener pe masura, se mai intampla sa simulez

 

Eu am alta parere totusi…

 

Si nu ca sa-i fac lui placut, ci pur si simplu eu simt ca nu pot, nu ma pot aduna si pt mine e mai simplu sa simulez, eu prin asta si pe el il stimulez si el niciodata nu si-a dat seama, ce-i drept a avut de cateva ori banuiri, dar eu am tacut… eu imi cunosc orgasmele foarte bine, ca ele la mine sunt de mai multe feluri si, respectiv, stiu ce se intampla cu corpul meu si pot sa imit. Dar fireste ca un barbat totusi iscusit care catusi de cat cunoaste corpul feminin si, in primul rand, e dornic sa te cunoasca pe tine, el isi va da seama daca ai terminat sau nu. Dar daca trebuie – eu si de tremurat pot sa ma apuc.

 

Acum sa trecem la barbati. Eu cand aud „Ai terminat?”, „Ai reusit sa termini?, „Tu gata?” imi vine sa ma ridic, sa-mi trag chilotii si sa-mi caut de treaba. Chiar asa. Un barbat care nu observa daca femeia cu care el este antrenat intr-un coit a ajuns la orgasm sau nu, este un barbat care m-ai bine s-ar copula cu o mana unsa cu gel. Un barbat care nu si-a vazut femeia terminand, nu a adus niciodata o femeie la orgasm. Orgasm autentic, se intelege. El nu stie cum arata o femeie care se zbate in convulsiile placerii. Sau a dat numai peste femei asexuale, care, din anumite cauze, au cedat dorintei lui. Sau care inca nu si-au asumat dezinteresul fata de sex.

 

Eu sa-ti spun sincer, in genere ma enervez cand aud intrebarea asta – ai terminat? Sau – nu cum, ti-a placut?Sau – asa-i ca ai terminat tare? La mine astia dintr-odata intra in categoria – barbati de unica folosinta…

 

Si in genere o femeie poate termina in mai multe moduri si de fiecare data sa fie un pic diferit. La barbati intotdeauna orgasmul e acelasi, la ei conteaza mai mult cum ei se excita si nivelul de excitare, ei asta mai mult apreciaza la o femeie, cel putin asta mi-au spus-o chiar barbatii, dar la o femeie e oleaca altfel – ea poate sa se excite la maxim, da’ orgasmul sa fie unul bleonk si gata, si invers, poate sa se excite asa si asa, dar sa termine de cateva ori si foarte tare. Insa, multe femei confunda starea de super excitare cu orgasmul propriu-zis

 

Da, eu sunt de acord, dar totusi un barbat care stie si se intereseaza, el observa. Cat de bleonk nu ar fi, asta se vede. Poate sunt cazuri si femei la care asta chiar nu se vede, dar ele sunt destul de rare.

 

De acord.  Dar iarasi – rar cand observa din prima. Deci, ce observa el in primul rand – daca femeia este excitata sau nu, daca ei ii place sau nu. De regula, totusi, orgasmul intr-o oarecare masura se vede, incordarea asta si faptul ca ea intr-adevar mai intai e ca o struna intinsa si pe urma hop si se rupe, explodeaza, se elibereaza, se relaxeaza… trebuie sa simti femeia si gata. Si apoi te mai uiti si in ochii femeii. Nu exista expresie mai graitoare, decat fata unei femei care recent a terminat… dar iarasi – desigur, toate astea pot fi usor simulate si sunt o multime de femei care simuleaza, ori pur si simplu nu-si dau seama ca nu au orgasm, confunda gradul de super-mega-extra-excitare cu orgasmul in sine.

 

Si mega-multi barbati care nu stiu cum arata o femeie care are orgasm. 

 

Asta da. Intelegi la noi, la femei cum e – poate sa-ti placa tare sexul cu un anumit barbat, dar ca sa ai orgasm cu el e nevoie oleaca de timp.

 

Eu dintotdeauna am intuit ca frumusetea sexului e in comunicare. Nu in orgasm. Nu in intensitatea sau durata actului. Or, atunci cand ambii, barbatul si femeia, joaca intr-un one man show, fiecare pe scena sa, cu spectatorii sai, aceasta nu mai este o comunicare. E un performance. Pentru un public invizibil, format din complexele, fricile si inhibitiile fiecaruia.

 

*Acest sondaj nu arata situatia din Moldova. Dar eu sper ca ne veti ajuta sa ne facem o idee despre ea, raspunzand la un sondaj anonim pe care il voi plasa curand pe site.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: April, 3