Evenimente

”Draga Dumnezeu,

iq option annuncio subito it Ma numesc Maria si stiu ca nu voi mai fi in curand. Boala ma tine in ghearele ei. Ma tine anume pe mine…pe mine, care iubesc atat de mult viata, sorele, florile, cerul, lumea. Am obosit de atata suferinta…”

cheap Orlistat 120 mg without a prescription  

go to link Aici vocea mea a inceput sa tremure. Ochii s-au umplut de lacrimi. Am lasat foaia pe podea si mi-am acoperit fata. Ilinca sta langa mine si insista sa citesc mai departe. Aceasta a fost scrisoare unei fetite bolnave de leucemie pe care fata mea a fost ieri s-o citeasca, pentru a fi inregistrata si montata in spectacolul ”Oscar si tanti Roz” ce se va juca maine la Teatrul Eugene Ionesco. 

https://dunkl.co.at/deposti/10165  

go to site Eu am vazut acest spectacol vara, in cadrul festivalului BITEI. M-am dus cu tanti Nastea, cu doua batiste in geanta. Dar nu le-am folosit. Am iesit de acolo atat de impresionata, atat de impietrita de avalansa de emotii care mi-au picat din podul teatrului, in care pluteau fulgi de zapada in plina vara, incat lacrimile nici n-au indraznit sa curga.

https://cryptonextlevel.com/miser/3669  

follow Aceasta nu este unica scrisoare catre Dumnezeu. Le-am citit pe toate, deoarece Ilinca insistase. Pentru a le auzi, sunteti maine invitati la teatru.

follow url  

source link La fiecare bilet cumparat, 10% se duc in fondurile pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer din R. Moldova. Spectacolul se joaca maine la 18.30.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: go to link September, 19