Dragă redacție

Draga redactie, care din cele 2 iubiri a fost cea adevarata?

Ultimul timp imi vine tot mai des in minte o situatie din viata mea, pe care nu am avut-o cu cine sa o discut. Posibil imi era jena, posibil altceva. In fine. In viata mea au fost 2 barbati (in diferite perioade ale vietii), barbati care avea planuri serioase in privinta mea, gen casatorie, copii, etc.

Nu stiu de unde si pina unde, fiind de ceva timp (4-5ani) in relatie cu barbatul #1, l-am intrebat, in caz de o situatie, in care ar fi trebuit sa aleaga intre viata mea si cea a copilului (vb de sarcina si nastere), ce-ar fi ales el? Mi-a spus indata, ca ar fi ales viata mea, intrucit eu sunt una, dar copii mai este posibil de facut si dupa.

Destinul ne-a dus pe drumuri diferite, eu ajungind la o experienta cu barbatul #2. I-am pus aceeasi intrebare. A raspuns ca ar fi ales viata copilului. De ce? Deoarece eu as fi facut la fel. Credea el. Da, avea dreptate, as fi dat viata mea pentru copilul meu.

Sunt 2 barbati care au afirmat ca ma iubesc. Dar au opinii diferite la acest subiect. Eu pina ce nu am copii, dar stiu, ca un parinte adevarat (zic = mama) ar fi salvat viata copilului in schimbul vietii ei. Insa este o diferenta intre opinia celor 2. Si nu pot sa-mi dau seama, a cui iubire a fost cea adevarata. Posibil ambele au fost. Dar aceasta diferenta in raspunsuri la o intrebare de viata imi tot vine in minte uneori.

Daca vei avea posibilitate, te rog sa scoti acest subiect la dezbatere. As vrea sa aflu mai multe pareri in aceasta situatie, de la cititoarele Alo bebe, de dorit cu explicatii, intrebarea fiind: care din cele 2 iubiri a fost cea adevarata?

Anonim

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: March, 21