Din viață

Ești un fraier, Moș Crăciune, nu te-ai priceput

Azi e duminică iar mâine e luni. Aparent un sfârșit de săptămână obișnuit, doar că azi se mai schimbă și calendarul, și agendele și se zice că ne mai schimbăm și noi. Iar eu nu sunt sigură deloc că e așa.

Săptămâna trecută mi-a propus Diana să scriu o scrisoare lui Moș Crăciun, fără perdea. Și am scris. Și n-am trimis scrisoarea că o citisem și era așa de plină de resentimente că m-am fâsticit. Azi încerc din nou să scriu.

Moș Crăciun, pe care te așteaptă o lume pe 25 decembrie, iar în Moldova te așteptăm de două ori pentru că ne alintăm, vreau să te rog ceva. Știu eu, știi și tu, că nimeni nu va veni cu desaga plină de piele catifelată forever să nu mai am nevoie de epilator, știm ambii că părul meu sur nu se lasă cucerit de nicio vopsea și continuă să crească tot sur. Știu eu, deci știi și tu că nimeni nu mă va dezvăța să zgârâi toată încălțămintea în prima săptămână de purtat.

Dar Moș Crăciune, anul trecut am tăcut mâlc și nu ți-am zis nimic, în speranța că o să ghicești ce vreau și o să-mi aduci singur. Ești un fraier, Moș Crăciune, nu te-ai priceput. De aceea, am decis să fiu eu Secret Santa pentru cineva, pentru că dacă nu faci singur, nimeni nu-ți aduce. Și tot eu am decis că nu vreau în seara de azi să beau șampanie la bucătărie și să mă culc la 12:30. Ci vreau să umblu brambura prin oraș, să nu dorm până dimineață și să-mi fac de cap. Mă rog, am impresia că o să fie ceva mai cuminte decât mi-am închipuit, dar planul se arată a fi minunat.

Deci așa, de la tine vreau un lucru: să încâlcești stelele și zodiile și să-mi aduci Martele în Venera.

Adică Moș Crăciun, serios, ce s-a făcut cu sexul meu de toate zilele că a dispărut și urma lui?

Și să nu-mi zici, te rog că totul e în mâinile mele, că dacă era, demult o făceam. Dar, fiind singurul bărbat care nu va căsca ochii a mirare și nu se va preface că nu există așa ceva, te rog – adu-mi sex în anul ăsta.

Pe bune, sunt gata să-ți iert toți anii în care nici nu te-ai gândit la mine, promit să mă dezbrac de cele 15 kilograme în plus, chiar promit să ies dimineața la ora de alergat plimbat în pas rapid, să nu mai pun zahăr în cafeaua cu lapte (o să depun toate eforturile mele), să mănânc ciocolată doar în zilele grele ale ciclului menstrual și să folosesc agenda pentru a mă ține în formă. Deci promit, da? Dar și tu, să-mi îmbii drumurile, să-mi descânți cărările da să am sex măcar anul ăsta.

Te-am pupat.

P.S. Și să nu-ți faci speranțe, eu am nevoie de un bărbat în formă, pe care să-l văd mai desc decât odată pe an.

XoXo Frăsâna

Foto: Buzz Andersen/Unsplash

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: February, 23