Părțile corpului

#farazahar cu Cellu Break 5D Anti-Cellulite Treatment

Provocarea #farazahar, asa cum a fost lansata de o antrenoare din Kiev, pe care am inceput sa o urmaresc, are si o componenta foarte importanta ce, aparent, nu are mare legatura cu consumul de zahar, dar care reprezinta un atu motivational excelent in acest zile de „rastriste”. Este vorba de grija pe care trebuie sa o purtam coprului nostru in cele doua saptamani de abstineta si anume sa introducem obligatoriu zilele de peeling corporal si unsul cu creme dupa fiecare dus.

 

Trebuie sa recunosc ca in ultimul timp am cam schiopatat la aceste capitole si nicidecum nu ma puteam aduna ca sa ma concentrez pe acele 5 minute in plus in baie, in care sa-mi frec corpul cu un amestec, bunaoara, de zat de cafea cu ulei de masline, iar dupa asta sa ma ung cu o crema hidratanta. Lene care iarna nu face tocmai bine pielii.

 

Deci, de cand sunt in faza #farazahar, am zis ca e de datoria mea sa fiu maxim responsabila si sa ma stradui sa respect regulile jocului. Iar asta a insemnat peeling, crema pentru zonele problematice si hidratare pentru celelalte zone.

 

Daca peelingul l-am ales pe cel de casa, zat de cafea si ulei de masline, drept crema pentru zonele problematice, iar astea sunt, in primul rand, coapsele, am luat crema anticelulitica Cellu Break 5D Anti-Cellulite Treatment din seria Solutions de la Avon.

 

Cred ca stiti ca astfel de creme au efect doar in combinatie cu ingrijirea corecta a zonelor pe care vreti sa o aplicati, adica peeling si masaj, dar si o alimentatie sanatoasa si minimum de miscare. Ar fi naiv sa va asteptati ca o crema anticelulitica sa va scape de problemele pielii de portocala, aplicand-o cateva saptamani, iar in paralel mancand de toate si oricand si refuzand orice fel de efort fizic.

 

Cellu Break 5D Anti-Cellulite Treatment nu face minuni, de genul minus 3 centimetri in doua saptamani, efectul pozitiv insa este vizibil si el consta intr-o piele mai tonifiata, mai neteda si mai catifelata. Consistenta ei este usoara si placuta, mirosul delicat si suportabil pentru persoanele care au probleme cu aromele prea evidentiate ale unor produse de ingrijire. Se absoarbe usor, nu este lipicioasa si nici nu frige sau ingheata zona pe care este aplicata, in comparatie cu alte creme de acest tip.

 

*Acest text este cu caracter comercial
Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: October, 13