Dragă redacție

Femei ieftine

Aceasta scrisoare este din partea unui barbat. pentru prima data pe blog.

 

Despre existenta lor stiu toti, dar nu toti constientizeaza amploarea fenomenului. Fiecare dintre voi a intalnit asta, fie tu esti barbat sau femeie. Probabil nu e un fenomen nou, au existat tot timpul, insa noi ne confruntam acum cu el. Cate o data imi vine sa cred ca toate sunt la fel, dar viata totusi demonstreaza ca totusi nu este asa. Intalnim si femei care isi stiu ”pretul” si nu se dau pe “gratis”. Dar acum nu vreau sa vorbesc despre ele.

 

Femeia ieftina din zilele noastre nu poate mai nimic, nu are prietene adevarate, nu are scopuri marete in viata, traieste doar cu iluzii si… minte. Se minte chiar si pe ea. Minte ca poate de toate, minte ca are principii, minte partenerii de viata, minte prietenele, parintii. O intalnesti la tot pasul, in biblioteci, in restaurant si baruri, la teatru si la receptii. Des o poti vedea pe la hoteluri.

 

Sigur ca este o prada usoara si pentru un barbat si pentru o femeie, indiferent ce scop urmaresti. E ieftina in orice. Sex, flirt, prietenie, dragoste – orice tradeaza pentru o eventual sansa mai profitabila. Tradeaza principiile declarate, prietenii jurate, dragoste, orice ce conteaza pentru cei care tin la ea. Da, la ea oricum tine cineva. Fiindca noi, oamenii buni, suntem mai multi.

 

Intalnind asa o femeie, o aduci in pat destul de usor, e necesar sa ai masina luxoasa si niste bani, ca sa o duci pe la restaurant si receptii. Cat de straniu nu ar fi, pentru ele conteaza cel mai mult ceea ce crede lumea care o inconjoara, mai des cei care de fapt nu ar trebui sa conteze. Prietenele, parintii, iubitul nu conteaza, daca ele pot avea profituri mai mari dintr-o relatie de moment.

 

Si ce ai din asta? O aduci acasa, ii torni un vin, o hranesti, ai grija de ea, o iubesti, o invelesti si o pupi, de parca tu nu ai sti ca ea e ieftina, ca s-a culcat cu prietenul tau, ca flirteaza cu cunoscutii tai. Fiindca o iubesti. Iar ea te rasplateste ieftin, asa cum stie mai bine. De fapt, nic sex nu poate face si nici o cafea dimineata.

 

Toti stiu ca ea ieftina, dar oricum e in centrul atentiei. Asta o alimenteaza in dorinta de a minti in continuare. Nu judec pe nimeni, doar imi inchipui cu greu cum poti trai asa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: January, 18