Maraton

Fiecare zi aduce cu ea si o necesitate de curaj din partea noastra

Am decis să-ți scriu ceea ce a insemnat pentru mine CURAJ, chiar daca ar fi sa fiu sincera, mereu am atribuit acestui termen semnificatia de „act de eroism”.

Da, pentru mine a avea curaj inseamna a face ceva extraordinar, fabulos, ceva ce rar de tot se intimpla. Dar iata ca textul tau, m-a pus pe ginduri si mi-a dat de inteles ca fiecare zi aduce cu ea si o necesitate de curaj din partea noastra.

Curajul ordinar pentru mine s-a manifestat prin ceea ca la 19 ani am decis sa merg singura intr-o tara straina la munca. Da, acesta a fost un act de curaj, tinind cont de faptul ca nivelul meu de engleza era sub cel incepator. „Ei, unde m-am pornit?” ma intreb acum. Ce a urmat, pur si simplu nu vreau sa-mi amintesc, am avut noroc ca am intilnit oameni buni care m-au ajutat enorm.

Un alt act de curaj a fost nasterea unui copil, stiind ca nu voi avea ajutor de la nimeni, in afara de sot. Iata pentru multe femei acest lucru e ceva normal, dar pentru mine, la cit de greu mi-a fost, s-a dovedit a fi curaj.

Ceea ce am facut recent, si pe multi i-a uimit, e ca am plecat cu copilul de 1 an si 6 luni in strainatate pentru jumatate de an. Pentru mine acest lucru inca e ceva Ok, dar cine stie, poate peste citiva ani si acest lucru il voi lua drept manifest de curaj.

A, si inca ceva, unde sunt acum, marea majoritate a femeilor se casatoresc dupa 30 de ani, copiii ii planifica peste citiva ani. Mare le este mirarea si ma considera mare eroina pt ca la 26 de ani sunt casatorita si copil deja am, dar eu tare mindra ma mai simt.

Text: Cornelia

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: March, 21