Dragă redacție

I’m gonna fuck you like you have no class

Ha, s-a început acum melodia techno pe care mi-a trimis-o Alex, în una din seri, nopți poate chiar, când eram eu și laptopul la library și alți chinezi silitori, picurând deasupra cărților. I-am zis /send me a song/ și n-am apreciat-o atunci. Black Russian de DVS1. Mi se păruse prea monotonă, dar atunci aveam totul la picioarele mele, chiar și pe Alex to some extent, că tot îmi scria, și eu cu încrederea mea în mine cât un bob de mazăre mă simțeam like omg!

Acum melodia asta e exact ce-mi place. Dark techno, repetitiv, fără multe linii de beat-uri diferite, minimalist. De fapt, îmi place acum pentru că Alex a fost cea mai nebună aventură a mea de până acum.

Cinic, rece, poker face, a renunțat să ia viața în serios, gătea într-un restaurant după ce și-a luat un degree în fizică la Oxford. Da, avea deșteptăciune de asta explozivă, care-l băga într-o gheață emoțională. Asiatic, înalt, slab, cu un cercel hoop în ureche, ochelari hipsterești, boxeri de la Calvin Klein, buze cărnoase, nu rupt din soare. Fără apreciere pentru natură, dar pentru cărți bune, muzică bună (I mean techno, grime, Frank Ocean).

Poate am căzut în capcana fetelor cuminți pe care le trec căldurile de la un băiat rău. Scenariu alde „3 metri deasupra cerului”, that kind of shit. Dar el nu e atât de rău și eu nu-s atât de cuminte. Să fiu cuminte a fost doar acoperirea mea de supraviețuire în societatea care pune un premiu pe obediență și “fata moșneagului”.

Încep să uit conversațiile noastre, dar mă prind gândindu-mă la el zilele astea, ce-aș vrea să mă mai tragă de păr, să mă întindă pe masă, să-mi spună /I’m gonna fuck you like you have no class/, să tragem câte o linie și să jucăm un joc de jenga într-un dive bar.

Sunt o sapiosexuală, eu fac sex cu mintea bărbatului. Eu fac și dragoste cu mintea bărbatului, dar asta mai rar. Cu mega minds iese cu sex, nu cu dragoste. Este o forță foarte sălbatică în ei, care e exact ce-mi place. Poate se răzbună pe toate nedreptățile din lume pe care nu au cum să nu le vadă, poate sunt mereu în căutare de neconvențional și next level.

Ce e dincolo de o mângâiere? Cum se simte o palmă, o mușcătură, o mână încleștată pe gât? Se simte dumnezeiesc.

Text: Fata cuminte, F.C.

Foto: Jake Davies

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: February, 23