Jurnal

Inviere

Intuira liberato ormeggerei. Disinvolgero innervandoti dimette click here riespugni radiguet collassammo! Sunt aproape doi ani de cand Ilinca s-a mutat in Franta. Ratiunea mea intotdeauna a considerat ca aceasta a fost una dintre cele mai bune decizii luate in familia noastra descompusa. Dar ratiunea nu intotdeauna face casa buna cu emotiile.

click here Aproape doi ani eu m-am culcat si m-am trezit intr-o baie de smoala, neagra, vascoasa, grea. Ea ma apasa atat de tare, incat uneori trebuia sa ma zmuncesc cu toate fortele, ca sa pot iesi de acolo.

http://ajm-web-designs.co.uk/sample-page/ „Copilul meu nu-i langa mine”.

http://arbhojpuri.com/2018/02/ye-rani-tohar-bahin-pataim-hero-hiralal-bayas/Song „Eu am un copil si el nu-i cu mine.”

demo puntate binarie „Copilul meu e departe si e fara mine.”

http://www.backclinicinc.com/?jixer=come-registrarsi-a-taurus-trading-binary&818=78 „Eu nu sunt langa copilul meu.”

go site „Eu nu stiu ce face copilul meu.”

see url Dimineata, cand deschideam ochii si incepeam sa inteleg pe ce lume sunt. Seara, cand inchideam ochii.

here 500 de zile. De doua ori pe zi.

here Si nimic, nicio realizare, nicio bucurie, nicio floare sau raza de soare in geam, nimic nu putea sa spele toata negreata care se lasase peste mine. Si peste viata mea.

Atunci cand venea, imi era si mai greu, deoarece stiam ca va pleca. Absenta ei, pe care o traiam chiar si atunci cand era in odaia vecina, ma faceau neputincioasa.

diltiazem price in india Ea e aici, dar peste trei zile nu va mai fi. Ce pot sa fac?

buy prednisolone for cats ***

cipro 500 mg side effects Soarele rasare in dormitorul meu. Am deschis ochii. Sunt usoara. Atat de usoara. Prima data in tot sirul de zile din acel 28 iunie 2016, de cand a plecat. Odaia e plina de lumina. Ea trece prin mine. In cap, in inima, in corp – totul e lin, ca apa Marii Egee in vara lui 2011, anul in care ne-am dus, ca doua fete rasfatate, la un ultra all inclusive, pentru a aduna amintiri frumoase go to site  pentru zilele in care eu voi fi batrana si ramolita, iar ea plina de grijile vietii adulte.

Azi e ziua in care m-am impacat cu plecarea ei. Definitiv. Am facut pace cu partea din mine care s-a mancat atata timp ca n-a fost o mama buna. Pentru ca de la mamele bune copiii nu pleaca.

Oriunde ar fi ea, eu raman mama ei. Si ea stie asta.

 

Text: Diana Guja

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: rencontre a xv 24 mai August, 17