Arta

Jeanloup Sieff, fotograful melancoliei si frivolitatii

https://infotuc.es/esminec/2358 De frumusete nu scapi. Ea te urmareste peste tot.  Asa s-a intamplat si cu Jeanloup Sieff, una din acele descoperiri intamplatoare, care devine o picatura in paharul in care aduni tot ceea ce ai vrea intr-o zi sa poti revarsa lumii.

liste de site de rencontre Jeanloup Sieff (1933-2000) a fost un fotograf francez. Unul din cei mai buni, renumiti, curtati si cautati.

che cosa sono le opzioni binarie

follow

go Sieff si-a inceput cariera in 1956, lucrand pentru revista „Elle”, fiind cel care a introdus elemente de erotism intr-o zona pana atunci destul de conservativa. Modelele lui exhibau cate un brat sau umar gol sau isi arcuiau spatele gol in fata camerei, ceea ce era considerat curajos pentru perioada respectiva, cand revistele erau pline cu fotografii de femei total imbracate, pozand rigid.

click here

http://unbeatableconservatories.co.uk/miosds/3163 In 1961, Sieff paraseste Parisul pentru New York, unde lucreaza pentru Harper’s Bazaar, Vogue si Esquire. In 1966, se intoarce la Paris.

http://fbmedical.fr/aftepaes/6135

here Spatele si posteriorul, acestea erau partile corpului pe care Sieff prefera sa le fotografieze. „Uneori”, spunea el, „fata nu este interesanta, pe cand corpul este. Uneori fata este o distractie”.

http://katietraxler.com/?vuiowew=rencontres-avec-femmes-veuves&399=21

click here Sieff a trait asa cum a fotografiat. El spunea ca niciodata nu si-a pierdut interesul pentru peisaje si femei si ca viata lui nu e decat o continuitate a copilariei sale. Frivola si efervescenta.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: here October, 16