Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 440
Maraton

Locul meu este acolo unde mă simt eu, iar restul oamenilor TREBUIE să îl respecte

Locul meu este acolo unde nu îmi bag nasul în viaţa altora.

Locul meu este acolo unde mă simt eu, iar restul oamenilor TREBUIE să îl respecte.

Locul meu este acolo unde îmi caut de viaţa mea, în linişte. Locul meu este ceva bunişor, aşternut cu grijă de mine şi pentru mine, unde las să intre doar oamenii care merită, după propriile mele dorinţe.

Locul meu este plin de gînduri frumoase şi nu prea.

Locul mee… miroase a cafea. Locul meu e în sufletul oamenilor care m-au indrăgit. Iar în cazul unei reciprocităţi, această frază prinde nu doar formă, dar şi culoare.

Locul meu e în toate momentele pe care le-am trăit, or atunci cînd imi amintesc ceva simt că am avut nevoia de a trăi o astfel de experienţă şi, prin urmare, am fost la locul potrivit.

Locul meu e printre sutele de pagini citite, dat fiind faptul că, pe lîngă mulţi alţi factori, lectura ne formează personalitatea.

Locul meu este acolo unde mă simt utilă, respectată, ascultată.

Locul meu e în încercările mele, indiferent de rezultat.

În fine, o persoană se poate afla în mai multe locuri o dată. Important este să-i reuşească să lase note frumoase în urma sa.

 

Text: Anonima

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: September, 20