Maraton

M-a cucerit si continua s-o faca zilnic

M-a cucerit si continua s-o faca zilnic… El, sotul si iubitul meu!
M-a cucerit printr-o simpla mingiiere a capului, care n-am mai putut sa mi-o scot din gind… o mingiiere protectoare, de parca as fi fost cea mai scumpa fiinta lui, ceea ce m-a facut sa accept foarte usor sa merg la o prima intilnire.

 

M-a cucerit prin primul lui sarut, furat, un sarut in colt de buze, care n-am stiut ca poate produce o asa satisfactie in sufletul meu, (ca sa intelegeti, saruta-ti-va iubitul in colt de buze, poate veti intelege…sau poate nu:), pentru ca doar iubitul meu are asa buze mari si pline, de care nu ma pot satura).

 
M-a cucerit prin cel de-al doilea sarut, care a fost cel mai tandru si gingas sarut din viata mea, un sarut care a patruns direct in inima si in gind, da, in gind, pentru ca de atunci n-am mai putut sa mi-l scot din cap (dar nici nu am vrut, un sarut care m-a facut sa inteleg ca El este acel unicul pe care mi-l doresc fiecare clipa alaturi si de care nu vreau sa ma despart niciodata.

 
M-a cucerit prin faptul ca mi-a zis ca ma iubeste… poate pare banal, dar stiam ca este adevarat, in sinea mea stiam ca ma iubeste si pina a mi-o spune el.

 
M-a cucerit prin modul in care mi-a spus-o, prin emotiile ce le simteam in glasul lui, prin inima care i se zbatea ca unui iepuras, Lui, care e un munte de om, de un metru nouazeci, pe care, daca nu-l cunosti, ti se poate parea un om foarte serios, incapabil de a avea emotii de genul asta.

 
M-a cucerit si mi-a placut enorm faptul ca nu si-a permis sa-mi pipaie fundul sau sinii, decit doar dupa vreo jumatate de an de intilniri si sarutari.

 

M-a cucerit prin abilitatea lui de a intelege si-mi ierta toanele.

 
M-a cucerit iar si iar, la fiecare intilnire timp de cinci ani jumatate (dupa asta ne-am casatorit), cinci ani in care m-a facut sa astept si sa pretuiesc fiecare clipa, petrecuta alaturi de el.

 

M-a cucerit prin faptul ca a invatat sa nu fie atit de suparacios si orgolios, pentru ca atunci cind ne suparam unul pe altul pierdeam timp pretios, timp in care puteam sa ne pupam si imbratisam.

 

M-a cucerit prin faptul ca imi lasa flori la poarta, imi facea (si mai face citeodata), martisori si felicitari handmade, in care scrie ca vom fi mereu impreuna, banal, nu? Dar pentru mine sunt cele mai pline de sens cuvinte.

 
M-a cucerit prin strimbaciunile sale ca de copil mic si pe care, de fiecare data, imi parea ca sunt diferite si parca le vedeam pentru prima oara.

 
M-a cucerit prin faptul ca m-a cerut de nevasta, da, da, in sfirsit ma ceruse de nevasta, desi cumnata aproape ca-i stricase surpriza, spunindu-mi ca demult umbla cu inelul in buzunar si nu gasea momentul potrivit. Si uite ca intr-o simbata, dupa ce ma purtase jumatate de oras in cautarea locului potrivit, vine cu surpriza si ma cere de nevasta, pe melodia lui Elvis Presley – Can’t stop falling in love. A fost cel mai romantic moment pe care l-am trait vreodata, am crezut ca visez… si, desigur dupa bocetul tras de bucurie, i-am dat raspunsul pe care il astepta.

 
M-a cucerit prin grija pe care ne-o poarta mie si celor doi puradei extraordinari pe care ii avem impreuna, care ii seamana leit (la acceasi virsta, cind o avea).

 
M-a cucerit si ma cucereste in fiecare zi: cu sarutarila sale, cu zimbetul sau, cu imbratisarile sale, in care incap cu totul, eu avind 157 cm.

 
M-a cucerit total si fundamental si, chiar si dupa opt ani, eu continui sa nu am rabdare sa-mi revad sotul, dupa o zi de munca, pentru simplul si banalul motiv – mi-i dor! In facultate colegii ne spuneau „Twix -сладкая парочка”, asa il si simt, perechea mea dulce.

 

Simt si cred, din toata inima, ca el este sufletul meu pereche si astfel, conchid, ca (desi nu stiu ce am facut de-am meritat-o) Dumnezeu ma iubeste de a hotarit sa ma fericeasca in asa fel!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: June, 19