Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 440
Maraton

Mama, la vârsta mea: Anii cei mai frumoși din viață și i-a petrecut în cea mai mare umilință

Acușica fac 37 de ani. Când mama avea 37, avea trei copii: 9 ani, 13 ani și 17 ani. Soțul ei era în Rusia de ceva vreme și nu trimitea bani acasă, ea lucra la fabrica de vin și primea salariu în formă de vin pe care eu trebuia să-l vând la piață ca să putem trăi.

Trebuia să încep ultimul an de liceu. Bani iok. Tocmai începuse valul migrațiilor ilegale, cu vize de 2-4 mii de euro.

Mama s-a băgat în datorii, m-a lăsat pe mine capul casei (100 de pasari, 15 oi, vro 7 capre, porci, pământ) și s-a dus în lumea mare.

A lucrat trei luni pe câmp în Italia, la cules roșii. Venise luna octombrie și era frig. Acolo dormeau în corturi, se spălau afară. A căpătat o serie de boli. A întors datoria. De două ori mai nu a fost vândută/traficată. Cu noroc, a găsit primul lucru într-o casă la o familie înstărită.

Azi tot în Italia lucrează. Anii cei mai frumoși din viață și i-a petrecut în cea mai mare umilință, lucru nebun cu nebuni, fără să-și vadă cum cresc copiii și nepoții.

Eu am doi copii, de 3 și 6 ani, lucrez în guvernul Canadei, mă duc în vacanțe la sud anual, am casă, masă, etc., însă departe de toți cei dragi.

Viață de moldovean…

Text: Olga

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: September, 21