Maraton

Mama mă voia cuminte, gospodină și ascultătoare

follow url Eu pe mama o simt ca pe cel mai complex personaj din toate cărțile pe care le-am citit. Pentru că atîtea sentimente contradictorii nu mi-a dat nimeni și nimic pînă acum.
Probabil e firesc să simt în felul ăsta.

femme cherche homme pour rencontre tunisie  

http://uplaf.org/wp-content/plugins/network-upgrade.php/kГ¶pa Mă simt oarecum vinovată că nu am un sentiment puternic de mîndrie ori dragoste devotată față de Ea. În acelaș timp, realizez că e o personalitate pe care-mi place s-o studiez în amintirile mele de copilărie.

source link  

enter site Copil din familie numeroasă cu un tată autoritar, și-a dobîndit prin lipsuri dreptul la studii medii.  Apoi, la vîrsta de 19 ani să fie trimisă într-un sat necunoscut, să lucreze conform specialității sale. Tot atunci îl întîlnește pe tata, ca să-l piardă din vizor pe vreo 5 ani. 5 ani în care a trăit în casa părinților lui. 5 ani care au fost probabil, cei mai plini de viață. Judec asta după fotografiile zîmbitoare și hainele pe care le purta la vremea ceea, după albumul plin de desene în creion și versuri caligrafiate pe hîrtie transparentă. După acei 5 ani, n-a mai colectat reviste, n-a mai făcut colaje cu croieli de rochii, n-a mai desenat. Or, eu nu țin minte asta în copilăria mea.

http://feveda.com.ve/mefistofel/2580  

see url Țin mint, însă, cum își găsea timp să mă ajute să cos hăinuțe păpușilor, să cos nasturi pe toate țesăturile, să scriu litere rusești fiindcă – să știi două limbi e întotdeauna mai bine decît o limbă.

http://dkocina.com/herrajes/blum/orga-line.html  

http://documentalqueridowatson.es/pizdyhov/7703 Acum, prin prisma oarecum feministă a percepției mele, realizez că inconștient, mama mă voia cuminte, gospodină și ascultătoare. Și muncitoare fără îndrăzneala de a spune nu. Nu lucrului istovitor la cîmp, Nu capriciilor bărbatului nostru principal al familiei.

police dating apps  

source site Și am fost așa. Am fost mult timp așa după ce-am ieșit de sub aripa mamei. Cu toate acestea, nu-mi doream o familie. Nu-mi doream să uit de mine în slujirea unui el. Pînă nu am găsit rețeta mea personală.

 

Mama rămîne a fi o ființă puternică, pe care o admir în lumea ei, care mă inspiră să-mi explorez amintirile și să nu cred că asta s-a întîmplat cu mine.

 

foto: Leonid Plotkin

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: see url August, 19