Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 440
Maraton

Pentru bărbați, mamele singure sunt o pradă ușoară

Eu nu am copii, dar am stat cu copilul prietenei mele. L-am dus la grădiniță, la doctor, am mers împreună la magazin și pe terenul de joacă. Acolo m-am împrietenit cu alte mămici.

 

”Вор вора видит издалека”, de asta mămicile singure foarte repede te primesc în cercul lor, te întreabă dacă ”s’ răspunde cu copilul” sau dacă plătește (pensia alimentară). Marea majoritate a poveștilor sunt asemănătoare. S-au luat din dragoste, prea tineri, ea a rămas gravidă, el nu-i mare amator de femei rotunde, care merg prea des la WC,  care nu pot să facă sex când el își dorește sau când  vrea ea  – el nu vrea, etc. Apare copilul, griji, plânsete, nopți nedormite, kilograme în plus, nervi, griji, plânsete. Băgatul picioarelor.

 

Pentru bărbați, mamele singure sunt o pradă ușoară, mulți dintre ei le consideră ”nefericite” și ”neîmplinite” că n-au cu cine face. Băieți abia trecuți de majorat se umflau în pene trecând pe lângă noi. Veneau să facă exerciții la bară la câțiva metri de noi. ”Uite cum le curg ochii!”, țin minte fraza. Nu știu de unde a luat puștiul că prezintă înteres pentru mine, probabil și-a imaginat că ar fi frumos dacă una dintre noi s-au agăta disperată de gâtul (și nu doar de gâtul) lui.

 

Am ieșit și la cafenea împreună cu bărbați și alte femei (mămici. Că femeia în primul rând e femeie, pe urmă mamă). Când făceam prezentările și ei auzeau că e singură, dar are copil, eu vedeam în ochii lor ceva de genul ”asta o să dea”. Poate că eu sunt paranoică sau poate că ei erau idioți. Cred totuși că erau idioți.

 

Desigur că mămicile (cele cu copii mici) miros a mâncare eructată și nu au timp să se îngrijească așa cum și-ar dori. Și poate că arată cam șterse și, privindu-le de la o parte, ți se pare că visează cu ochii deschiși la un prinț pe cal alb (sau la un puștan la bară). Doar că, de cele mai multe ori, ele visează la câteva ore de somn liniștit.

 

Text: Lola Majeure

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: September, 20