mark. AVON
Părțile corpului

mark. AVON

enter site Noua mea jucarie rosie este un Red Extreme din seria mark., ultima noutate de la Avon, lansata recent si la Chisinau. Este un ruj care se poarta usor si dureaza toata ziua, ceea ce m-a surprins. Pana acum cu durabilitatea mi se asociau mai degraba rujurile mate sau cele care usuca buzele de-a binelea, in schimbul unui efect de culoare de dimineata pana seara.

follow

http://www.segway.fi/?kastoto=swiss-bin%C3%A4re-optionen&ff0=99 Din aceasta serie am mai testat liner-ul pentru ochi, care e facut pentru femeile carora le tremura mainile cand tin un liner cu pensula, adica pentru mine. Liner-ul mark. are un varf de forma markerului, astfel e cu mult mai usor de folosit pentru a trage niste dungi groase si simetrice. Un alt plus al liner-ului mark. este ca se usuca repede, iar asta inseamna ca nu lasa urme pe partea superioara a pleoapei, atunci cand deschizi ochii dupa machiaj.

http://devrimcicephe.org/vistawkoe/2291

dating revenge website O alta jucarie de la mark. este blush-ul. Cred ca sunt printre putinele femei care au incercat pentru prima data un blush de consistenta rujului la asa o varsta inaintata (aici va las sa radeti). Inca nu sunt foarte sigura cum se foloseste corect, iar in prima zi aratam ca Vasilisa cea frumoasa si rumena. Dar ma incapatinez. Blush-ul e mic, compact si nu miroase.

click here Seria mark. are un design pe care eu il numesc artsy, alb-negru, cu o grafica deosebita, moderna, tanara, urbana. Deocamdata m-am optit la aceste trei produse. Ma mai asteapta un rimel din aceeasi serie. Cum il testez, va povestesc.

go here Imagine: port rujul Red Extreme din seria mark.

follow  

*Aceasta este o postare comerciala, dar sincera
Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: site de rencontre moissac 82200 August, 15