Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 440
Părțile corpului

Masca-gomaj cu orez pentru un ten sublim

Cine vrea un ten sublim si diafan de gheisa? Nimic mai simplu! Ne inspiram din ritualurile de frumusete ale japonezelor care pun mare pret pe ingrijirea tenului.
Ingredientul nelipsit din rutina lor de ingrijire este orezul. Bogat in vitamina B, fosfor si magneziu, acesta este foarte apreciat, datorita proprietatilor matifiante si absorbante. Mai mult, orezul stimuleaza regenerarea celulara si intarzie imbatranirea (iata de ce, probabil, asiaticele par vesnic tinere :)
Pentru a profita de beneficiile mastii cu orez, aveti nevoie de:

 

  • 2 linguri de faina de orez (am obtinut-o prin macinare in rasnita de cafea, dar puteti gasi in magazin pe rafturile cu produse asiatice amidon de orez, care e mai fin)
  • Putin lapte
  • Cateva picaturi de ulei vegetal

 

Amestecati faina de orez cu lapte, pana obtineti o pasta omogena. Incalziti in palme cateva picaturi de ulei si masati tenul in prealabil. Acest gest va favoriza actiunea fainei de orez.
Aplicati amestecul in strat gros si lasati sa actioneze timp de 10 minute. Clatiti cu apa calduta, efectuand un masaj usor. Pielea va ramina fina, catifelata si matifiata. Micile imperfectiuni vor fi atenuate, iar tenul va avea un aspect mai uniform si mai luminos.

 

Aceasta masca este potrivita pentru toate tenurile, in special, pentru pielea sensibila si reactiva.

 

Cu drag,

 

Naturalista

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: August, 10