Când copiii dorm

Miros de viață și de muguri

Miros urât. Miros de spital, de la care te poți imbolnăvi. Etajul patru, apoi etajul trei. Era bulversată și rătăcită nu doar în imensitatea holurilor, dar și în imensitatea gândurilor și temerilor.Brusc, în fața ei, apare o doamnă politicoasă, care avea trăsături blajine de copil inocent. Nu i-a memorizat trăsăturile feței, dar bunătatea acestei femei blonde i s-a întipărit pentru tot restul vieții. Or, la noi, lumea e deprinsă să îți scoată ochii pentru ceea ce nu respecți. I-a spus să își ia acoperitorii pentru pantofi.

Mergea în vârful degetelor. Din întreg spitalul, noțiunea de frumos o putea asocia copacului înflorit de după geam și ginecologului ei, o femeie uscățivă și fermă în acțuni. Mergea la a doua consultație la această doamnă. O săptămână întreagă lumea îi zicea că e albă ca varul și ea, în sfârșit, și-a găsit timp pentru sine. Pentru prima dată în viață îi plăcea accentul rus al medicului și nu îi păsa că îi vorbește limba stâlcit. Camera de consultație era una mediocră, mobilierul încă din URSS. Totuși, atunci când oamenii își fac bine meseria, celelalte lucruri își pierd din importanță. Și asta, deoarece a ieșit de la ea liniștită și a înțeles de ce are un libidoul scăzut. Acum își dădea seama de ce de luni bune nu vrea ca să o atingă nimeni, de ce îi plăcea să se simtă bine în carapacea sa, fiind izolată de lume.

După ce a ieșit, a decis să nu ia un taxi, ci să meargă pe jos ca să își adune emoțiile pozitive, care au cuprins-o. Afară e primăvară, cald, rochia neagră, rochia care îi conturează corpul ei feminin, senzual, parcă dansează pe dînsa. Simte privirile bărbatilor întoarse. Face tratamentul, după care promite că va avea o viață sexuală constantă, cu orgasme multiple, cu mușcături pe buze și spate, cu poziția 69 de care a aflat de la Lola, dar pe care nu a încercat-o niciodată, pentru că părinții i-au dat o educație și asta e rușinos. Și fiindcă e tânără, are timp să le încerce pe toate. Și le va încerca.

Text: Anonim

Imagine: Amadeo Modigliani

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: June, 19