Părțile corpului

Cateva nuante ale unei arome. Cum se descopera un parfum

enter site Avon a lansat saptamana trecuta o noua aroma, what time do london forex markets open Dreams. Desi evenimentul a fost destul de roz, incepand cu rose-ul de la Purcari si terminand cu sticluta parfumului, iar genericul tot ne impingea sa ne gandim la vise si dorinte, experienta mea cu aromele arata clar ca in orice flaconas se ascunde o enigma, o ghicitoare, o iluzie, daca doriti.

Eu, ca si orice femeie care iubeste bunisorul, cand am intrat in localul unde a vea loc lansarea, repede m-am indreptat spre parfumul care puta fi testat si, fara sa ma gandesc mult, or daca ma gandeam poate nu ma parfumam peste stratul de parfum de acasa, mi-am pulverizat gratis de doua ori, ceea ce este egal cu doua kilograme de trotil, in stare sa explodeze narile unui batalion intreg.

Prima impresie a si fost cea de explozie. Bah! Care roz, care vise, care primavara? Aici e o intreaga artilerie grea, neica!

chat rencontre zurich Da, prima impresie pe care ti-o lasa site de rencontres pour animaux strictly rhythm kangteuk fic Vuosikokouksessa käsitellään samat asiat kuin aiemmin kevät- ja syyskokouksissa erikseen. Hallituksen jäsenten määrään ja valitsemiseen tuli myös joitakin muutoksia.

polyamory married and dating watch online sampras serve grip Voit tutustua nyt voimassaoleviin sääntöihimme sivuillamme kohdassa Mieto?

source link tres colores Hyvää kevättä kaikille!

je cherche une femme de mГ©nage rabat vinod verma Osallistu Sinulle sopivaan ryhmätoimintaan ja voimaannu!

http://nakedracer.com.au/prostoiew/11358 Dreams este tare, pueternic, cu nuante care vin din trecut, de la gatul femeilor nascute pana la razboi si care, prin nu stiu ce minune, gaseau arome pe care sa le poarte in locul saraciei de dupa razboi. follow url Dreams, pentru mine, a fost revenirea la femeile pe care le-am cunoscut candva, foarte demult. Dar asta sunt doar primele ganduri. Primele cuvinte schimbate cu el. Amintirile legate de o aroma pe care o intalnesti intr-un flacon nou, dar intr-un context vechi.

Dupa prima cunostinta, am lasat parfumul sa se odihneasca. Departe de mine si eu de el. Aveam nevoie de cateva zile sa-l domesticesc. Sa-l obisnuiesc cu starea mea, cu programul meu, cu dispozitiile mele, cu alte arome din casa mea, cu mirosul cafelei dimineata si a paiinii pe care o coace mama seara. Apoi am inceput iar sa vorbim. L-am rugat sa fie bland cu mine. Sa-mi arata tot ce are. Nu doar artileria, amintirile, trandafirii multi, aflati la maturitate. Trandafirii de un mov dramatic.

La a doua intalnire aroma s-a deschis. M-a lasat sa o cunosc mai mult. Mi-a daruit tinerete, flori de camp, briza si primavara. Si asa a ramas in haina mea – frageda, promitatoare, inca visand. Tanara.

Recomand acest parfum, in primul rand, femeilor care vor sa exploreze arome, carora nu le este frica de prima impresie sau, care, dupa prima impresie sunt constiente ca va urma si altceva.

 

*Acesta este un text comercial
Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-optionen-handeln-lassen&0a9=eb binäre optionen handeln lassen September, 19