Dragă redacție

Oh, mister Obama, I like the size of your banana sau tanti Nastea despre prima ei experiență sexuală… orală

Despre prima mea experiență sexuală cu un bărbat nu-mi prea place să-mi amintesc…, dar în contextul ultimelor evenimente pe piața media din Moldova nu vreau să tac, nu vreau să stau de-o parte. Erau anii ’90, iar eu locuiam într-o ogradă plină de „gopnici”. Eu până acum nu pot merge ziua în amiază mare cu țigara fumegând în colțul gurii – deși ador să fumez în timp ce merg – și asta pentru că doar o „șalavă” merge pe stradă fumând. Eu până acum nu mă întind spre brichetă dacă nu am foc, ci trag bricheta spre mine, pentru că numai o „șalavă” se întinde spre brichetă. Eu până acum spun „Grație” (n. r. din rusă „blagodariu”) la o țigară aprinsă, în loc de „Mulțumesc” (n. r. din rusă „spasibo”), pentru că numai o curvă poate să spună ”mulțumesc” la otravă.

 

Aveam 14 ani când inevitabil m-am îndrăgostit de unul din „gopnicii” din această ogradă. Inevitabil, pentru  că nu aveam alt anturaj în jurul meu. Pașa (n. r. de la Pavel) avea 16 și era cel mai ”piz..os” din ograda noastră. Într-o seară ne plimbam prin pădurea de lângă casă. Ne-am pomenit într-o poieniță uitată de lume. Doi adolescenți în vârsta pubertății lăsați în intimitatea lor. Atunci am făcut-o pentru prima oară. Am gustat din farmecul sexului oral. Nu pentru că m-a silit, m-a amenințat sau mai știu eu ce alte motive…. Motivul era banal de simplu: îl iubeam, iar penisul lui excitat era dovada cea mai elocventă a dragostei mele față de el, al puterii mele feminine asupra lui.

 

Cum a apreciat el gestul? Simplu. Pașa a povestit întregii ogrăzi că eu ”iau la cioc” (n. r. expresie pe care până acum o urăsc) și că trebuie să fiu tratată ca atare.

 

Au urmat doi ani de hărțuire, la propriu. Deci eu știu nu din auzite ce înseamnă să fii ”profesoara de la Ungheni”. Toată ograda când mă vedea îmi arăta gesturi obscene (știți voi: degetul băgat în gură sau colțul limbii masturbând obrazul din interior). Cuvântul ”soska” în dreptul numelui meu era scris pe toate gardurile, inclusiv deasupra soneriei mele, chiar dacă între timp mi-am schimbat locul de trai. Acest Pașa. în frunte la o haită de câini ca și el, mă urmărea pretutindeni. Veniseră chiar la liceul unde îmi făceam studiile răspândind zvonuri despre abilitățile mele ”profesionale”. Unii din prietenii lui chiar au încercat să mă abordeze, eu rămânând cu vânătăi de la semnele lor de atenție. Singurul meu noroc a fost că pe atunci nu existau telefoane mobile cu camere de luat vederi și nici o televiziune nu s-a autosesizat (ador cuvințelul acesta) pe seama acestui caz, deși culmea, eram nepoată de ministru.

 

Credeți că am fost o victimă? Ba să-și mai pună acest Pașa (și toți cei de teapa lui) pofta în cui! Instinct (citește: talant) не пропьешь, spune omul meu cel mai drag. Nimeni în lumea asta nu mă poate lipsi de dreptul fundamental la fericire. Or sexul pentru mine este cea mai sinceră formă de comunicare și uniune între doi oameni, este plăcerea supremă cu adevărat. Și dacă un Pașa, sau alți bădărani de genul, nu înțeleg asta, e problema lor, nu a mea. Punct.

 

”Am jurat ca peste dânșii să trec falnic, fără păs / Din pristolul de la Roma să dau calului ovăs”… Cam așa am și făcut. Astăzi i-aș spune lui Pașa un mare MULȚUMESC! Pentru că datorită lui (anume datorită și nu mulțumită), am învățat să-mi aleg parteneri sexuali pe măsură, Anume acei care tocmai consideră că să NU faci sex oral este o ANORMALITATE. Am învățat să-mi aleg și prieteniile pe măsură, prietenii care nu sunt dictate de șabloanele societății, ci de necesitățile/dorințele sufletului. Datorită acestui Pașa până la urmă am avut curajul să fiu sinceră cu mine însămi în primul rând și să recunosc că e o plăcere enormă să stau îngenuncheată cu un penis în gură, un penis pe care-l iubesc și care mă iubește, pentru că sexul oral întâi și întâi de toate este un act al dragostei.

 

Dacă cea mai deșteaptă concluzie este să nu vă lăsați filmate în timp ce faceți sex, nu-mi rămâne decât… să compătimesc o minte lipsită de imaginație sexuală. Filmulețele din arhiva mea personală sunt așa de mmm… Sasha Grey отдыхает.

 

Și în cazul în care vreodată unul din aceste filmulețe va apărea pe Net la capitolul ”prestez servicii”, nu-mi rămâne decât să răspund că la performanța și calitatea serviciilor mele, îmi pot permite să-mi aleg singură clienții. Ceva de genul: ”Pe mine mă duce capul ce să fac cu un penis (citește: pu…ă), dar pe un penis (citește cuvântul anterior) ce să facă cu mine?” Probabil nu orice penis își poate ridica căpșorul la înălțimea capului meu.

 

PS. Cireșica de pe tort – eu pot face așa și mă mândresc cu asta!

unnamed (1)
Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: April, 18