Maraton

Poate nu e pierdut totul?

Recent am aflat datorita Alo bebe, ca sunt nascuta de ziua internationala a Radioului. Evrica! Nu in zadar prin clasa a noua imi doream sa ma fac DJ la una din cele mai ascultate posturi, Radio Nova. Erau audieri, am facut caseta, cu mainile tremurinde i-am inminat-o lui Corbu, dar nu a fost sa fie, macar caseta cu inregistrarea sa o fi recuperat, nici aia nu a fost posibil, astfel visul unei adolescente era pus pe policioara. Deseori ma imaginam la pupitru si la cum aleg muzica ori cum fac o gluma sau doua sa amuz pe cineva.

Mama zice ca sunt Julia Roberts a ei, e tare modesta, dar ma prind cu gindul ca in micile scenete, sketch-uri sau ocazii de a iesi pe scena in anii de studentie, inteleg ca actroia as fi cuprins-o cu mult drag. Pe meleagurile unde sunt acum este teatru pentru amatori, asa ca poate se mai naste o stea si inca nu totul e pierdut?

Pe linga toate astea, as fi vrut sa fac parte din vreo echipa de ingineri sau inventatori care cauta solutii in domeniul ecologiei, ca sa ajut cumva mai mult planeta asta, ca sa gasim solutii durabile, pentru a lasa Terra in conditii mai bune pentru copii nostri.

Pina atunci zi de zi incerc sa fac ce pot si vreau sa cred ca ma apropii de unul de #ceaifi.

 

Text: Adriana R.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: May, 24