Părțile corpului

Premiere Luxe, asa ma simt eu

Am intrat in lumea ingrijirilor constiente legate de frumusete impreuna cu Avon. Era prin anul 2000, eu studenta cu un buget foarte redus, dar cu dorinta de a simti cum e sa iti cumperi creme si lotiuni in ambalaje frumoase, pe care sa nu fie scris cu litere chirilice. Atunci aparuse pe piata moldoveneasca Avon, iar la facultate cateva fete devenise reprezentanti Avon. Cred ca va puteti imagina cata placerea ne producea rasfoirea catalogului in timpul lectiilor, emigrate undeva prin ultimile banci!

 

Peste ani, adica acum, cand am ajuns sa am acces la cele mai bune produse Avon, la pagina carora, pe timpuri, nici nu indeazneam sa ma opresc, ma simt, oarecum, implinita. Pentru ca orice vis care devine realitate ne aduce implinire si incredere.

 

Anul acesta, in ajun de Craciun, am primit un pachet plin de daruri de la Avon. De fapt, ei au fost primii care au deschis sezonul cadourilor. Iar eu desfaceam cutiutile si, vorba ceea, plangeam.

prod_1181622_1_613x613

Am gasit acolo un colier, cu o inima mare si cu pandative micute, care pot fi agatae de inima, fiecare pentru o anumita stare, luciu de buze din gama Luxe, foarte-foarte sexy, desi, e de culoare aparaent cuminte – nude, creion contur nude, din aceeasi serie, ce merge pentru orice culoare a rujului. Si, piesa de rezistenta – un set-cadou premium, Premiere Luxe, in care regele este noua apa de parfum Premiere Luxe Gold Blush, plus versiunea sa de poseta, acompaniat de un rimel de culoare neagra. Totul impachetat intr-o cutie aurie, cu ornamente clasice, in spiritul unui Craciun elegant, cu un Nat King Cole, cantand in surdina.

IMG_20141214_140748

 

Acste cadouri au fost, oarecum, conspirative. Luciul nude a aparut pentru a ma face sa uit pentru un timp de colectia de rujuri rosii, care, au indraznit fetele sa mi se destainuie, ma faceau sa arat foarte „bitchy”. Iar rimeul negru, a inlocuit cu un foarte mare succes pe cel de culoare albastra, cu care cohetam de un timp.

 

Eu primesc cu multa bucurie orice cadou, in privinta asta sunt chiar cel mai putin pretentios om de pe Terra. Dar cand un cadou este atat de luxuriant (iar pentru mine este), ma simt ca o adevarata cocoana. Rasfatata, alintata, frumos mirositoare.

 

Apropo, Premiere Luxe Gold Blush, este exact aroma pe care o pastrez in memorie din timpul copilariei. Dupa mine, asa trebuie sa miroase un parfum elegant, de femeie trecuta de 30. Poate pentru ca mama mea miroasea cam asa?

 

Si inca ceva. Imi place sa ma asociez cu produsele imaginea cariea este Loredana, una dintre putinele femeie pe care o ador din copilarie si pe care am avut fericirea sa o cunosc primavara asta.

 

*Aceasta postare a fost sponsorizata.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: February, 23