Social

Razbunari. (Eu tot fac sex oral. Vreti un video?)

Barbatii se razbuna. Femeile tot. Diferenta e ca sexul oral se face cel mai comod din genunchi. Iar din sus in jos se filmeaza cel mai usor. Mai ales cand camera e mica, ascunsa intr-un telefon cat palma.

 

Barbatii se razbuna diferit. Femeile tot. Diferenta este in nivelul de pregatire si rezistenta morala. De filosofie chiar. Cineva se razbuna in pripa. A luat, a filmat candva, a postat atunci cand i-a fost mai greu. Sau, bunaoara, a spus cateva vorbe urate. Taioase. Sau s-a oprit la o margine de drum, si-a dat pantalonii jos, si-a eliberat intestinul gros. Ups, dar acela era tocmai sufletul tau! Dar… nu-i pe asta.

 

Cineva se razbuna metodic. La rece. De obicei razbunarile metodice sunt provocate de durerile sufletesti imense. Durerea iti slefuieste gandirea. Iar o razbunare buna, este o razbunare gandita.

 

Oamenii pot fi foarte ranchiunosi. Rai. Nu buni de rai. Pur si simplu rai. Si cat de om ai vrea sa fii, astia nu te lasa. Fostii iubiti de mucava nu te lasa.

 

De ieri am fost alaturi de invatatoarea de la Ungheni. De durerea ei de om caruia i s-a negat dreptul la viata privata. De durerea ei de femeie care iarasi a ingenunchiat. Dublu. Fizic si moral. De durerea unui om executat de inchizitie. Ars pe rug de cei care ar trebui sa fie cainii de paza a societatii.

 

De ieri  vomit. Pe toti cei care au permis sa se ajunga la astfel de situatie. Pe toti cei care stau si tac chitic sau ies cu comentarii si justificari de carton. Pentru ca, vezi doamne, noi suntem o turma de oi si nu ne putem face o opinie despre lumea in care traim. Eu as vrea sa vad cum toate vedetele noastre iau atitudine, doar ele sunt atat de sigure ca opinia lor conteaza pe planeta Moldova! Sa iasa fiecare Mariana, Lenuta, Olguta, fiecare Sorina, Nicoleta, Lorena cu cate un penis artificial, un castravete, o banana in gura si sa spuna ca ele toate sunt invatatoarea de la Ungheni. Eu as vrea sa vad femei care gandesc, care au verticalitate, care au, pe langa doua blanuri si un barbat care sa le neteazeasca pe cap, cat ele stau in genunchi, si cateva principii de viata si sa recunoasca ca am dat-o in bara. Ca societate.

 

****

 

Apropo, scuza Lorenei Bogza a fost asa dulcica. Mi-mi-mi. Eu in locul ei mi-as fi dat demisia. Slabo?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: February, 23