Părțile corpului

Retete de frumuste din bucatarie

Un lucru este cert – în materie de frumusețe, încă nu s-au găsit soluții mai bune decât cele oferite de Natură. Plantele, uleiurile vegetale, uleiurile esențiale, florile, argila, mierea sunt ingrediente, pe cât de simple și accesibile, pe atât de prețioase, datorită beneficiilor remarcabile.

 

Haideți să descoperim împreună rețete de frumusețe care ne pun în valoare frumusețea autentică, respectând atât echilibrul pielii, cât și cel al naturii.

 

Abordarea noastră nu are în niciun caz scopul de a condamna cosmeticele. Ar fi absurd. Sunt multe produse bune, de la simple pînă la cele mai sofisticate, unele dintre ele fiind chiar indispensabile (cum ar fi cele care ne protejează de soare). Dar ar fi la fel de lipsit de sens să dăm uitării trucurile de înfrumusețare ancestrale, extrem de eficiente sau să neglijăm ingredientele pe care ni le oferă natura în starea lor pură.

 

Să nu vă speriați, vom selecta rețete simple, care se pregătesc în doi timpi și trei mișcări. Până la urmă, avem la dispoziția noastră doar simple bucatării, nu laboratoare

 

Vă propun azi două rețete de exfoliant, perfecte pentru a ne pregăti pielea pentru vară.

 

trading online senza conto corrente Exfoliant pentru ten pe baza de nucșoară

 

10374396_10152450810476450_1881073258_n

7eme rencontre des musulmans du nord Aveți nevoie de :

 

 

Amestecați într-un bol toate ingredientele, până obțineți un amestec omogen. Aplicați (în duș) pe pielea uscată cu mișcări circulare, insistând în zona genunchilor și a coatelor. Relaxați-vă și lăsați să acționeze timp de câteva minute, apoi clătiți cu apă călduță.
go to site Proprietăți și beneficii:

 

O sa adorați acest tratament, datorită mirosului gurmand și exotic, dar și grație senzației de prospețime pe care o va conferi întregului corp.

 

Nuca de cocos are proprietăți antioxidante și emoliente. Foarte hrănitoare, aceasta protejează pielea contra deshidratării. Pudra de orez are o puternică acțiune de catifelare.

 

Pielea va rămâne satinată și delicios parfumată.

 

Secretele fiind divulgate, vă las sa fiți răsfățate și admirate.

 

Cu drag de voi,

 

Naturalista

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: August, 18