Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 440
Părțile corpului

Despre cel mai bun ruj al sezonului si un rimel pe care nu trebuie sa-l rozi cu raspa

Prima zi din cele doua saptamani #farazahar au coincis cu fericitul moment in care am primit doua rujuri Avon noi, din seria True Colour Perfectly Matte, pe care le alesesem inca inaintea Revelionului. Si ca cele 14 zile fara bomboane si cosulete cu crema sa treaca mai usor si sa existe o motivatie, tot atat de buna ca pralinele de ciocolata, mi-am zis ca fiecare ruj va fi deschis dupa fiecare saptamana de abstinenta.

 

Dragostea mea fata de rujuri a mai fost pomenita pe blog. Rujurile sunt slabiciunea mea numarul 1 in materie de produse de infrumusetare. Cu varsta, culorile s-au intensificat si tot ce este mai deschis de culoarea visinii rascoapte, nici nu e observat de mine. Deci, de aceasta data am ales Red Supreme si Berry Blast.

 

Primul ruj deschis si testat a fost Berry Blast, o culoare intensa de pruna tomnatica, foarte puternica, ambitioasa, pentru femeile care nu se tem sa iasa din casa si sa fie observate. Cand l-am incercat, mi-am zis ca m-am indragostit. A cata oara deja!

 

Apoi, peste o saptamana, a urmat Red Supreme. Ce sa va zic… Unul dintre cele mai superbe nuante de rosu pe care le-am avut. Placut, cald, intens, frantuzesc. Suprem, ce mai. Inima mea a cedat. Iarasi.

 

True Colour Perfectly Matte este o gama de rujuri mate, deci ele au tendinta sa se usuce pe buze, dar cred ca depinde de culoarea rujului, dar si de buze. In cazul meu, Berry Blast dureaza mai mult decat Red Supreme. Alt motiv pentru care am adorat aceasta serie este faptul ca rujurile, desi sunt mate si tin mai mult timp decat celelalte rujuri, nu se simt pe buze de parca ar fi un strat de untura, ceea ce mi s-a intamplat de multe ori cu alte rujuri.

 

Pentru femeile care, ca si mine, un ruj inseamna in primul rand culoare intensa si batatoare la ochi, seria data este alegerea perfecta. Mai bun raport calitate-pret nu veti gasi. Promit.

 

avon_big_and_multiplied_mascara

Pe final, vreau sa adaug si cateva cuvinte despre rimelul Big&Multiplied. Mult timp nu am folosit rimel din considerente foarte simple – nu gaseam niciun produs cu care sa-l pot inlatura si incercasem totul, de la sapun pana la ulei de masline. Pai iata, Big&Multiplied face parte din categoria rimelurilor care se spala doar cu apa si un gel/spuma pentru demachiere si asta pe langa efectul vizibil de gene lungi si curbate. Si acum sincer, de ce mai are nevoie o femeie careia ii place sa se machieze? Un ruj bun si un rimel care se scoate de la prima spalatura!

In imagine: Eu si Red Supreme

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: November, 28