Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 440
Jurnal

Scrisoarea vulpii sau cu #optmart

Eu nu sunt pentru tine decat o vulpe asemanatoare cu o suta de mii de alte vulpi. Dar, daca ma imblanzesti, vom avea nevoie unul de celalalt. Tu vei fi pentru mine fara seaman pe lume. Eu voi fi pentru tine fara seaman pe lume…

Cand veti citi aceste randuri va fi noaptea tarziu. Sau plina zi. Eu, cel mai probabil, nu voi dormi. De aceea ca am un avion in zori. Si de aceea ca am asteptat o minune. Dar ea n-a venit. Ea s-a culcat pe o ureche.

Maine va veti simti, probabil, speciale. Iubite, frumoase, dorite, durute, asteptate. Maine veti primi flori, cadouri, apeluri, sms-uri. Bucurati-va. Indiferent ce e cu acea zi. Indiferent daca credeti sau nu. Vi se pare o sarbatoare nasoala sau inspirata. Sovietica, comunista, ateista, retrograda. Who cares?

Iar daca maine veti fi uitata, neglijata si daca asta se va petrece sub ochii vostri, sa nu-i inchideti. Sa-i tineti deschisi. Larg. Pana la durere. Ca sa vedeti.

Eu plec intr-o aventura initiatica. Ca sa-l intalnesc pe Pharrel Williams. Sa scriu. Sa scap de unele adictii umane. Sa iau aer proaspat in plamani. Sa cresc. Departe de confortul casei. De grija celor apropiati. De inertia anilor si statutului. De unele minciuni sau jumatati de adevar. Sa retransform in vis, ceea ce in ultimul timp a devenit o nevoie de evadare.

Maine, cel mai probabil, daca as ramane acasa, nimeni nu ma va felicita. De aceea ca am un cap de feminista lesbiana, de aceea ca sunt prea complicata, prea incordata. De aceea ca merg inainte ca o dementa. De aceea ca sperii. De aceea ca am curaj. Tulu’ mama lui de curaj. De aceea ca imi tremura atat de tare genuchii, si degetele, si sufletul, dar eu merg. De aceea ca miscarea e viata..

Eu nu va pot dori decat sa va iubiti. Sa deveniti centrul Universului. E greu. Foarte greu. Dar e unicul lucru care se merita in aceasta viata. Eu nu va pot promite ca asta va va aduce bunastare, dragoste, fericire, dar va pot promite ca asta va va intregi. Si ce poate fi mai frumos decat un om integru?

Cat despre dragoste… Ea este. In voi. Si, cum spunea un personaj dintr-un film, atunci cand iubesti pe cineva, nu esti iubit in loc. Dar cat e de frumos sa iubesti. Si daca eu am excelat in ceva, atunci asta este domeniul.

Si stiti, citatul din „Micul Print” nu a aparut aici intamplator. Eu totusi cred, ca intr-o zi, iubind, vei fi iubit in loc. Noi, cel putin, avem dreptul sa visam.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: September, 20