Fete pe drum

Scrisori din Bruxelles III

http://freejobseeker.com/bank-of-baroda-recruitment-2018-apply-now/ Am dormit bine. M-am trezit la 9:30. Am băut o cafea. Am mâncat o bucată de brânză.

http://blossomjar.com/pacinity/408 După duș, am ieșit din casă. Mi-am luat torbița, cartea, telefonul. Și 12 euro în buzunar.

http://fbmedical.fr/aftepaes/6976 Am făcut-o la dreapta, pe Chaussée d’Ixelles, am ajuns la Flagey și de acolo am luat-o de-a lungul lacurilor, pe Général de Gaulle. Cunosc toate casele. Și nu le cunosc. Am trecut de clădirea – corabie, de balconul – junglă. Am ajuns la Abbaye de la Cambre, care acum adăpostește o școală de arte.

enter site Atâta frumusețe în jur. Atâta pace. Atâta liniște. Atâta viață. Și fragilitate.

http://www.romagnamotorsport.it/?binarnewe=profitti-opzioni-binarie&9f7=cb Am urcat spre cărarea umbrită. Am mai făcut cândva acest drum. Atunci vorbeam. Eram fericită.

الخيارات الثنائية الموالية إشارات احتيال Și acum sunt.

enter Am ieșit în stradă. Iarăși pe malul lacului. Merg spre Café Belga. Terasa e goală. În interior cântă Buena Vista Social Club. Este lume. Am comandat la tejghea un thé à la menthe. Și am pronunțat greșit. Cel mai frumos barista pe care l-am văzut vreodată, nu era. Erau atâția alții, el – nu.

go to site M-am așezat și mi-am deschis​ cartea. Mă gândeam că te-ai fi potrivit în acel interior. Ai părul de culoarea mobilierului lor.

http://www.techhelpnumbers.com/font/2793 Erau atâtea femei frumoase în jur. Blonde, brunete. Triste. Fericite. Era una lângă ușă, cu spatele gol. Purta un tricou negru, părul blond, prins ușor la ceafă. S-a ridicat și s-a întors cu fața spre mine. Avea un nas ascuțit și ochi azurii. Și-a tras geaca de piele și a ieșit.

http://thenovello.com/alfondie/elkos/92 O urmăream prin geam cum traversează.

conocer hombres europeos Au schimbat muzica. Am plecat.

Am ajuns la rue Americaine, magazinul de cărți la mâna a doua. Când merg acolo, stau pierdută în fața rafturilor. Atâția autori necunoscuți de mine. Titluri care nu-mi spun nimic. Și mă opresc la cei pe care îi știu. Azi mi-am luat Gide, Marquez, Werber, Gavalda și încă vreo doi.

Au mai fost străzi, oameni, bărbatul cu păr și barbă gri, ca dintr-o reclamă pentru parfum, care mi-a zâmbit.

A fost vin, brânză, cafea. A fost soare. Și încă este.

Azi îți scriu mai devreme. Acum trebuie să ies. Mă așteaptă Sebastian. Are barbă și e tatuat. Vinde viniluri și dansează. E curios și îmi place.

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: http://uplaf.org/author/admin/beställa August, 20