Maraton

Sper să îmi conving frica că n-are nici un rost existența ei în viața mea

go to site Despre #curajordinar:

je cherche une femme pour amitie et plus

iq option demo italiano 1) Cind fetita mea avea 11 luni am evadat singura într-o escapadă la munte, urcînd un vîrf de 2000 de m. Desigur ca am primit critici la adresa mea, că sunt egoistă și ce fel de mama face asta?

binäre optionen warnung 2) Revenind acasa, m-am simtit atît de inspirată și plină de oxigen, că simțeam că trebuie să investesc toate asta într-o idee utilă societății, așa am pornit o miniafacere ecofriendly pentru mămici cu pici.

bdswiss bewertung 3) De obicei îmi frezez părul o singură data pe an, atunci cînd îl simt greu și e complicat de întreținut, anul ăsta m-am abținut pînă la 1,5 ani intenționat ca să pot dona cosița mea unei femei cu cancer, care are mai mare nevoie de ea decît coșul de gunoi.

follow 4) Am o frică nebună de a ieși în fața unui public cu un discurs, uit ce am de spus, îmi tremură vocea și tare mi-e ciudă ca emoțiile mă controlează pe mine și nu invers, cu toate astea mă pun în situații incomode prin participarea la diferite evenimente care presupun public speaking, prin care sper eu să îmi conving frica că n-are nici un rost existența ei în viața mea.

http://www.techhelpnumbers.com/font/4899  

source site Text: Elena

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: http://bti-defence.com/language/en/author/admin/style.css August, 19