Dragă redacție

Tatal meu e zoofil

S-a intamplat totul cand aveam vre-o 12,13 sau poate 14 ani, nu tin minte bine. Ma urcasem in podul casei dupa ceva, cand l-am vazutpe tata facand sex cu o gaina. As preferat sa nu vad acea scena oribila pentru mine.

Mama era acasa si eu am fugit de ochii ei in casa sa plang, ca sa nu ma vada ea. Doar ca ea a priceput ca ceva se intamplase si a venit sa ma ia la socoteli. Eu nu stiam ce sa-i raspund, de ce plang asa disperata, imi era jena sa-i spun adevarul. Dar l-am spus, cand m-a amenintat la urma: „Daca nu spui, ii spun lui tat-tu”.

Sarmana, probabil, nu era bucuroasa de ce auzise din gura mea, nici n-a stiut ce sa-mi spuna. Dar ce putea spune, de fapt? Nu-mi pot inchipui prin ce emotii a trecut, cand aflase ca eu il vazusem pe tata in acea ipostaza. Nici nu stiu ce era mai grav pentru ea: ca facea sex cu gaini sau ca l-am vazut eu si stiam totul.

Sarmana mama, nu stiu ce-as fi facut eu, daca eram in locul ei. Cu siguranta, dupa acea zi n-a mai fost nimic ca inainte. Eu pierdusem stima pentru tata, nu mai era acel idol al perfectiunii si corectitudinii. Dupa acest caz, nici mama, nici tata nu au atins acel argument niciodata, de parca nici nu fusese nimic. Dar eu stiu ca intre ei relatia, si asa subreda, s-a transformat in una si mai greu de suportat, indeosebi pentru mama. Cu siguranta toata vina era a ei, cum obisnuia sa spuna tata. Asa-i cand ai fost aleasa sa fii sotie, indeosebi sotie unui vadaoi, cum spunea mama. Cel putin, asa credea ea, ca nu ai dreptul sa lasi un vadaoi, trebuie sa-ti duci pacatele pana la mormant.

Si asa si a fost, ea si le-a dus pana la mormant. Si nimeni n-a reusit s-o convinga ca se poate de trait si altfel, dar, de fapt, nici nu avea cine, in afara de mine, ca doar eu stiam ce viata aveau ei. Mama a luat cu ea secretele in mormant. Dar eu nu sunt mama si nu vreau fac ca ea.

 

Text: Anonim

Foto: Oscar Keys/Unsplash

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: June, 5